Keystone logo
EHL Hospitality Business School MBA în ospitalitate
EHL Hospitality Business School

MBA în ospitalitate

Lausanne, Elveţia

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat

Introducere

Conceput pentru a găzdui profesioniștii ocupați din domeniul ospitalității, MBA în ospitalitate este livrat 80% online. O sală de clasă online flexibilă vă permite să obțineți un MBA recunoscut fără a vă părăsi locul de muncă, pe măsură ce aplicați noi strategii și instrumente la locul de muncă.

În timp ce 80% din acest program este livrat online, restul de 20% din program este livrat timp de trei săptămâni pe EHL Campus Lausanne, ceea ce vă permite să împărtășiți idei și să faceți rețea cu colegii din industrie.

Cursuri online:

Predate de experți din industrie, modulele online ale acestui program oferă o educație solidă în Finanțarea ospitalității, Managementul veniturilor, Dezvoltarea hotelului și Managementul performanței pe care o puteți aplica imediat la locul de muncă.

Cursuri la fața locului:

Modulele intensive la fața locului se concentrează pe cele mai bune practici actuale din sectorul ospitalității și al afacerilor de servicii și pe crearea de rețele, oferindu-vă oportunitatea de a vă dezvolta conexiunile din industrie și de a împărtăși informații cu membrii facultății, liderii din industrie și colegii.

Proiect Capstone:

Cu proiectul final, vă veți integra noile abilități și cunoștințe pentru a finaliza un proiect de afaceri aplicat care abordează o adevărată provocare de management al ospitalității, acoperind aspectele strategice, financiare și operaționale.

Fapte cheie

 • Diplomă
  Master în Administrarea Afacerilor (MBA) în Ospitalitate
 • Durată
  24 de luni
 • Timp de studiu săptămânal
  15 ore
 • Locație
  80% online, 20% la fața locului
 • Include
  Oportunități de rețea în industrie
 • Datele de începere
  Martie și august a fiecărui an

Rezultatul programului

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări