Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introducere

Institutul European de Management are în vedere un sistem de învățare adaptabil care utilizează perfect progresele tehnologice ale secolului 21 oferind acces la programe flexibile de învățământ superior de calitate acreditate de guvern pentru profesioniștii ocupați și cu locații limitate.

Suntem o comunitate de învățare și de cercetare formată din profesioniști și cadre universitare care își propun să ofere cunoștințe esențiale și să insufle competențe relevante profesioniștilor din întreaga lume, cu scopul de a crește șansele individuale de succes și de a găsi soluții pe termen scurt și lung pentru organizațiile lor. Obținerea gradelor, diplomelor, certificatelor și premiilor noastre acreditate de către guvern crește, de asemenea, avantajul nostru competitiv pe piața muncii.

Prin intermediul programelor de învățământ superior adaptate, studenții învață să își dezvolte abilitățile și să își dezvolte competențele pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor în continuă schimbare din peisajul corporatist și de afaceri modern.

Ne concentrăm pe consolidarea competențelor care acoperă abilitățile academice și metodologice, precum și dezvoltarea socială și personală pentru a crește competitivitatea pe piața muncii actuale și viitoare.

Cu programele acreditate de guvern ale EIM, profesioniștii pot obține o diplomă de MBA, pot deveni doctori în filozofie sau pot deveni doctori în administrarea afacerilor prin educație online față în față cu o echipă internațională de profesori și antrenori cu peste 10 ani de experiență profesională. Aplicăm metode didactice personalizate, centrate pe cursant și foarte interactive, integrând tehnologii și tehnici de învățare online pentru a îmbunătăți continuu experiențele de învățare ale cursanților. Facem ca obținerea unui doctorat, DBA sau a altor diplome să fie mult mai convenabilă și fezabilă pentru majoritatea profesioniștilor care lucrează.

Viziune

Asigurarea accesului la programe flexibile de învățământ superior de calitate, acreditate de guvern, prin intermediul platformelor de învățare online și al metodelor de învățare îmbunătățite de tehnologie

Care este abordarea noastră de învățare?

EIM oferă un mediu de învățare 100% online și aplică o metodă de învățare extrem de interactivă, bazată pe metoda de învățare tutorial Oxbridge.

EIM Acreditări

Autoritatea malteză pentru învățământul superior și postliceal (MFHEA) acordă licențe pentru EIM, la fel ca toate programele sale. Malta face parte din Spațiul european al învățământului superior (EHEA) și din Cadrul transnațional al calificărilor (Commonwealth).

EIM Membru

În calitate de cea mai mare alianță din lume în domeniul educației în afaceri, AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business conectează educatorii, studenții și întreprinderile pentru a atinge un obiectiv comun: crearea următoarei generații de mari lideri. Sinonimă cu cele mai înalte standarde de excelență încă din 1916, AACSB oferă servicii de asigurare a calității, informații despre educația în afaceri și servicii de dezvoltare profesională pentru peste 1.500 de organizații membre și peste 785 de școli de afaceri acreditate din întreaga lume.

.

Admitere

Diplome de doctorat (DBA și doctorat în management)

Candidații care doresc să participe la unul dintre cursurile noastre de doctorat sunt selectați pe baza următoarelor criterii

 • Calificare MQF/EQF Nivel 7 sau Master
 • Calificare MQF/EQF Nivel 6 sau diplomă de licență (pentru doctorat)
 • Minim 5 ani de experiență profesională (pentru DBA)
 • Nivel de lucru bun al limbii engleze în înțelegerea și vorbirea, citirea și scrierea
 • Competențe digitale de bază pentru a lucra cu platforma de învățare digitală a instituțiilor
 • Motivație personală excelentă
 • Excelent lucru în echipă
 • Solicitanții care nu respectă cerințele indicate pot solicita o recunoaștere a învățării anterioare

Diplome postuniversitare (diplome de master, PGCerts, PGDipl)

Studenții pot participa la cursurile noastre de master, certificate postuniversitare și diplome, precum și la cursurile de premii pe baza următoarelor criterii

 • Calificări EQF Nivel 6 Program de licență
 • Experienta profesionala de minim 1 an
 • Nivel de lucru bun al limbii engleze în înțelegerea și vorbirea, citirea și scrierea
 • Competențe digitale de bază pentru a lucra cu platforma de învățare digitală a instituțiilor
 • Motivație personală excelentă
 • Excelent lucru în echipă
 • Solicitanții care nu respectă cerințele indicate pot solicita EIM pentru o recunoaștere a învățării anterioare

 

Acreditări

Acreditat AACSB

Mărturii studențești

Locații

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Întrebări