Keystone logo
Eller College of Management, the University of Arizona Executive MBA
Eller College of Management, the University of Arizona

Executive MBA

Tucson, Statele Unite ale Americii

14 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Decizia de a reveni la şcoală se face de obicei numai după o lungă perioadă de introspecţie şi o atent de cântărire a costurilor şi beneficiilor. După ce aţi decis să obţineţi un MBA, a doua alegere are la fel de mult considerare: Ce program?

Eller Executive MBA oferă o gamă distinctă. Programul a fost construit de la sol în sus, capturarea corpul de bază de cunoştinţe esenţiale pentru un MBA, dar altfel foarte, spre deosebire de propriile noastre programe tradiţionale şi part-time MBA, precum şi multe alte programe de Executive MBA.

Diferenţa merge bine dincolo de un program € "un aranjament convenabil de clase de vineri şi sâmbătă în fiecare săptămână alte. Curriculum-ul este, de asemenea, clar diferită, de afaceri de amestecare şi subiecte de conducere în 13 module integrate de a prezenta informaţiile într-un mod care aliniază strâns cu experienţa dumneavoastră şi provocări în lumea actuală de lucru.

Programul nostru este rezidential cu sejururi de vineri noapte pe site-ul, formând mod natural o comunitate unită de profesionişti la nivel înalt de învăţare de la fiecare alte conexiuni şi construirea de durată. Şi, spre deosebire de multe programe, Eller Executive MBA oferă totul în doar 14 luni, permiţându-vă pentru a finaliza gradul dvs. şi a începe următoarea fază incitante de cariera ta în doar peste un an.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare