Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School Executive MBA la Moscova | Diplome rusești și europene ─ Full-time sau Online
EMAS Eurasian Management & Administration School

Executive MBA la Moscova | Diplome rusești și europene ─ Full-time sau Online

1 Years

Rusă, Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

RUB 210.000 / per year *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* amestecate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cea mai bună alegere pentru specialiști, juniori și manageri intermediari.

Un program avansat de consultanță pentru implementare și educație pentru specialiști și manageri juniori și mijloci care doresc creștere în carieră. Pentru cei care trebuie să primească abilități moderne de management modern și nu sunt pregătiți să fie mulțumiți de cunoștințele de bază oferite în școlile de afaceri academice.

Datorită specializării „generale”, studentul primește o listă completă de discipline ale managementului corporativ .

Abilitățile practice de conducere dobândite prin implementarea proiectelor de implementare îi vor asigura cererea în rândul managerilor juniori și mijlocii *** și îi vor permite să transfere unitatea de afaceri sub conducerea sa la nivelul mondial de management.

*** Conform clasificării globale a programelor de MBA, pentru a revendica cu încredere cele mai înalte poziții manageriale, se recomandă alegerea programelor Executive MBA sau DBA .

Cunoaștere calitativă + diplomă MBA a uneia dintre cele mai prestigioase și mai intitulate școli de afaceri din Rusia și Europa Centrală și de Est (diploma EMAS a formei consacrate).

Află mai multe și aplică aici!

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare