Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Master of Business Administration in Aviation
Embry-Riddle Aeronautical University

Master of Business Administration in Aviation

Online

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.192 / per credit *

Învățământ la Distanță

* taxe pentru o perioadă de participare (1 curs)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în administrarea afacerilor în gradul de aviație de la Embry-Riddle oferă baze solide pentru succes în orice fațetă a arenei globale a afacerilor din aviație. Oferă abilități tradiționale de afaceri, dar este unic în concentrarea sa pe industriile aeronautice și aerospațiale. Deși gradul oferă o perspectivă specializată asupra mediului de afaceri global, acesta înființează absolvenți pentru succes și în industriile non-aviatice. MBA în aviație este acreditat de Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri (ACBSP).

Cursurile din cadrul programului furnizează conținutul de bază MBA necesar în timp ce investighează tendințele din segmentele cheie ale industriei din lumea aviației.

Curriculumul a fost dezvoltat și continuă să evolueze cu o atenție deosebită acordată cerințelor industriei. Majoritatea cursurilor conțin o componentă de cercetare care va oferi experiență și o examinare privilegiată a practicilor globale de afaceri.

Programul culminează cu un curs capstone pentru care studenții vor scrie un plan strategic de afaceri.

Cu oportunitățile educaționale online ale Embry-Riddle, studenții au flexibilitatea de a învăța la un campus din apropierea lor - sau chiar în propria lor casă.

Despre administrarea afacerilor în aviație la campusul mondial și online

Campusul mondial Embry-Riddle oferă Master of Business Administration in Aviation, care este ideal pentru profesioniștii care lucrează, pentru cei care călătoresc frecvent sau pentru oricine caută un mediu flexibil de învățare. Absolventul programului are toate oportunitățile pe care le are un student MBA cu bonusul suplimentar al avantajului competitiv într-un domeniu specializat.

Specializări: contabilitate, finanțe, tehnologie informațională, marketing și afaceri internaționale

Cursurile online oferite de College of Business Worldwide, permit studenților să învețe la confortul lor, în timp ce lucrează în continuare în colaborare cu colegi studenți și cu facultăți realizate. Studenții au, de asemenea, acces la vasta colecție a bibliotecii universitare de materiale axate pe aviație, fără a fi nevoie să părăsească confortul de acasă sau de la birou.

Obiectivele programului Master of Business Administration in Aviation includ:

 • Pentru a ajuta la pregătirea absolvenților pentru roluri de conducere și management în industria afacerilor
 • Predați abilități analitice critice în contabilitate, economie, afaceri internaționale, marketing, finanțe, cercetări operaționale și statistici

Cerințe și cursuri

Criterii specifice programului

Cunoaștere prealabilă

Cunoștințele subiectului pentru anumite cursuri postuniversitare trebuie să fie satisfăcute înainte de înscrierea la aceste cursuri. Studenții se pot înscrie la cursuri de nivel absolvent numai dacă îndeplinesc cerințele de cunoștințe prealabile. Cursul preliminar ERAU la nivel absolvent (BUSW 500) luat cu ERAU trebuie completat cu o notă B sau mai bună.

Solicitanții de admitere la programul Master of Business Administration in Aviation (MBAA) trebuie să îndeplinească cunoștințele prealabile în următoarele domenii:

 • administrare
 • Metode contabile
 • Finanţa
 • Metode cantitative
 • Marketing
 • Economie

Elevii ar trebui să își asume responsabilitatea de a vedea că sunt îndeplinite condițiile prealabile. Cu toate acestea, studenții cărora le lipsește cunoștințele preliminare în oricare dintre domeniile de mai sus vor fi obligați să se înregistreze pentru BUSW 500. Subiectele premise trebuie îndeplinite înainte de înscrierea la alte cursuri MBAA.

Cunoașterea prealabilă poate fi validată prin una dintre următoarele:

 1. A finalizat un curs universitar sau postuniversitar în fiecare dintre domeniile specifice și după validarea cursului dintr-o foaie matricolă oficială; -SAU-
 2. A urmat un curs listat fie în Ghidul național, fie în Ghidul ACE, pentru care se recomandă creditul academic într-unul din domeniile specifice; -SAU-
 3. A primit cel puțin scorul minim recomandat la un examen CLEP, DSST / DANTES, PEP etc. în fiecare domeniu, după cum este necesar.

Programul de masterat în administrarea afacerilor în aviație este conceput pentru a sublinia aplicarea conceptelor, metodelor și instrumentelor moderne de management la provocările aviației și afacerilor. Complexitățile speciale ale aviației sunt țesute într-o bază de afaceri tradițională puternică, combinând un nucleu specific de competențe de afaceri distincte cu o bază de aviație puternică.

Cererea de profesioniști calificați continuă să crească ca răspuns la nevoia tot mai mare de lideri care pot gestiona utilizarea eficientă și eficientă a resurselor rare; să funcționeze într-o atmosferă de competiție națională și internațională sporită și să răspundă la solicitarea de a păstra ecosistemul fragil din lume - iar programa MBAA este orientată către nevoile liderilor și factorilor de decizie care pot opera în acest mediu.

Cerințele specifice pentru fiecare curs postuniversitar din MBAA sunt conținute în secțiunea Cursuri postuniversitare din acest catalog. Studenții trebuie să își asume responsabilitatea de a se asigura că toate condițiile prealabile sunt îndeplinite. Cu toate acestea, studenții care nu pot demonstra, prin transcrieri academice, cunoștințe prealabile într-unul din următoarele domenii (management, contabilitate, finanțe, metode cantitative, marketing și economie), vor fi obligați să se înregistreze la BUSW 500 Business Foundations. Cunoașterea prealabilă a subiectului pentru un anumit curs absolvent trebuie să fie îndeplinită înainte de înscrierea la acel curs specific. Studenții se pot înscrie la alte cursuri de nivel absolvent, întrucât îndeplinesc cunoștințele specifice necesare.

Alte informații despre program:

Ca parte a gradului de MBAA, studenții vor susține un examen cuprinzător în MBAA 635, Curs de afaceri Capstone. Examenul va testa cunoștințele studenților despre cursurile de bază din programul MBAA.

Condiție preliminară (dacă este necesar)

 • BUSW 500 Fundații de afaceri

Business Core

 • MBAA 514 Management strategic de marketing în aviație
 • MBAA 517 Contabilitate managerială pentru luarea deciziilor
 • MBAA 518 Finanțe manageriale
 • MBAA 522 Metode de cercetare în afaceri
 • MBAA 523 Advanced Aviation Economics
 • MBAA 604 Administrarea Afacerilor Internaționale
 • MBAA 635 Politica de afaceri și luarea deciziilor

Electives / Specializare

Electives sau opțiunea de specializare

 • Opțiune opțională: Completați un total de 12 ore de credit de la orice colegiu de afaceri (COB), cursuri neaplicate. Nu se va câștiga nicio specializare pentru această opțiune.
 • Opțiune de specializare: alegeți orice specializare de 12 ore de credit din lista de specializări comune ale colegiului de afaceri

Note despre programul MBAA:

 1. Acest program este disponibil la anumite campusuri ERAU Worldwide și / sau prin parteneriate, astfel cum se determină prin articulații specifice sau acorduri contractuale.
 2. BUSW 500 Business Foundations nu va lua în considerare un curs de bază sau electiv pentru programul MBAA. Dacă este luat, va servi numai pentru a îndeplini cerințele de cunoștințe prealabile pentru metodele de management, economice și cantitative.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare