Keystone logo
emlyon business school

emlyon business school

emlyon business school

Introducere

Fondată în 1872 de Camera de Comerț și Industrie din Lyon, școala de afaceri emlyon primește 9.050 de studenți de 125 de naționalități în 6 campusuri din întreaga lume (Lyon-Ecully, Saint-Étienne, Shanghai, Paris, Bhubaneswar și Mumbai).

emlyon se bazează pe o facultate de 166 de profesori și cercetători internaționali și pe o rețea de 190 de parteneri academici din întreaga lume pentru a oferi programe excelente de învățare care sunt deschise lumii. Școala are o comunitate de 41.700 de absolvenți în 130 de țări.

O companie de misiune din iulie 2021, rațiunea de a fi a emlyon este de a „forma și sprijini pe tot parcursul vieții indivizi iluminați care transformă în mod eficient organizațiile pentru o societate mai justă, mai susținătoare și mai prietenoasă cu planeta”. Pedagogia primilor ei creatori leagă strâns acțiunea și reflecția. Plasează hibridizarea abilităților și responsabilitatea socială în centrul programelor sale de formare pentru a reuni cele mai bune din lumea socio-economică și academică.

Caracteristici Campus

Campusuri și medii de învățare

Când studiezi într-un campus al unei școli de afaceri emlyon , te vei bucura de un mediu inovator de viață și de lucru. Campusurile școlii sunt proiectate să găzduiască cele mai recente metode de predare și să ofere tehnologie de ultimă generație, cum ar fi imprimante 3D, table digitale, pereți inscriptibili și plăci de creativitate. Centrul de învățare și laboratorul producătorilor sunt exemple perfecte.

Campusurile sunt, de asemenea, zone prietenoase, relaxate, unde puteți lucra, naviga pe internet, mânca, vă distra, învăța, vorbiți cu oamenii și fiți creativ. Pe scurt, toate resursele de care ai nevoie pentru o învățare eficientă!

 • Campusul Lyon Ecully

Situat în inima unei proprietăți de șase hectare, la doar 25 de minute de centrul orașului Lyon, campusul găzduiește peste 30.000 m² de clădiri moderne, conectate.

 • Campusul din Shanghai

Campusul asiatic oferă în prezent programe de studii în străinătate pentru diplome de licență și master, programe de studii GEMBA și GDBA, precum și programe EDP.

 • Campusul Parisului

Un mediu de învățare de 5.500 m2, la doar 5 minute de mers pe jos de gara Gare de Lyon, complet echipat cu cele mai noi tehnologii digitale și strâns legat de lumea afacerilor.

 • Campusul Bhubaneswar

emlyon business school Xavier emlyon (XEBS), așa cum a fost numită, oferă în prezent programe de certificate online pe termen scurt și un program de diplomă dublă în managementul industriei sportului.

 • Campusul din Mumbai

emlyon business school are propriul spațiu de lucru, în campusul indo-gotic St Xavier's College, clasificat ca monument istoric și situat în centrul orașului Mumbai.

  Statistica absolvenților

  Toate evenimentele <span translate="no">emlyon business school</span>

  Clasamente

  • Al 12-lea clasament anual al universităților de angajare globală (GEURS): #2 în Franța
  • Financial Times - European Business School 2022: cea mai bună școală de afaceri pe locul 12 din Europa
  • QS World University Ranking 2023: #4 în Franța
  • Shanghai GRAS Global Ranking of Academic Subjects 2022
   • Management: #2 în Franța în categoria 76 -100 (peste 500 de instituții internaționale).
   • Administrarea afacerilor: #3 în Franța în intervalul 101-150

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Lyon

   emlyon business school Lyon-Ecully Campus 23, av. Guy de Collongue , 69134, Lyon

  • Shanghai

   emlyon business school Asian Campus 2F, Global Education Center, East China Normal University N°3663 Zhong Shan North Road , 200062, Shanghai

   • Saint-Étienne

    Cours Fauriel,51, 42009, Saint-Étienne

    • London

     London, Regatul Unit

    • Shanghai

     Shanghai, China

    • Écully

     Écully, Franţa

    Întrebări