Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Introducere

emTunis Business School este prima școală africană de management dedicată formării executive. cu sediul în Tunis, capitala TUNIZIEI, oferim directorilor, programe cu valoare adăugată foarte mare, care le permit să-și depășească potențialul și ajutând afacerile să navigheze în provocări fără precedent și să creeze noi căi.

Pentru atingerea acestor obiective, vă oferim mai multe metode de instruire: online, on-site cu o serie de tabere de pregătire, un mix de două,... veți avea sistematic un program ținând cont de volumul de muncă pe care îl aveți în compania dumneavoastră.

Tunisia este o țară africană, mediteraneană și arabă. La o oră de Europa și cu o istorie de amestec etnic de peste 3000 de ani, Tunisia este, fără îndoială, cel mai bun loc din lume pentru predarea diversității, incluziunii și toleranței. emTunis Business School este singura școală de afaceri din lume care oferă programele sale executive în trei limbi: engleză, franceză și arabă.

Dacă, la fel ca noi, sunteți convins de potențialul oportunităților și sinergiilor care pot exista între Africa, Europa și Orientul Mijlociu, atunci emTunis este cel mai bun partener pentru a vă echipa și a vă consolida capacitățile de a profita mai bine de aceste oportunități.

Locații

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Întrebări