Keystone logo
emTunis Business School EMBA Digital Transformation Essentials
emTunis Business School

EMBA Digital Transformation Essentials

Tunis, Tunisia

16 Months

Engleză, Franceză, Avestan

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în Administrarea Afacerilor (MBA) este conceput pentru manageri, antreprenori și consultanți care își propun să-și impulsioneze cariera prin formare de nivel înalt și să obțină o diplomă de MBA cu acreditare internațională.

Acum se așteaptă ca directorii să conducă transformări de impact pentru afaceri responsabile și pentru o societate mai bună. Să vă împuterniciți să faceți față acestei provocări este scopul pistei Executive.

 • Dezvoltarea și consolidarea spiritului de marketing de creștere și dezvoltare a afacerilor atât în contextul start-up-urilor/IMM-urilor, cât și al companiilor mari într-o abordare inovatoare de marketing
 • Dezvoltați-vă competențele pentru a juca un rol de lider în viitorul organizațiilor
 • Explorați noi posibilități, noi moduri de a gândi, de a crea și de a inova
 • Extindeți-vă impactul în modulul de creștere profesională și personală.

Revoluția digitală a transformat mediul economic al companiei, modelul ei de afaceri, relațiile sale comerciale, organizarea și metodele sale de lucru. Aceste transformări impun în mod necesar noi provocări liderilor. Trebuie să regândim modelul de afaceri ținând cont de noile modele de creare de valoare.

Transformarea digitală EMBA își propune să stimuleze abilitățile liderilor pentru a fi capabili să conducă transformarea și inovarea și să dezvolte abilități practice de leadership pentru a depăși obstacolele organizaționale din calea inovației și pentru a conduce transformări de succes în funcții sau afaceri.

Motive pentru a alege emTunis Business School

Agil și flexibil

În campus, online, mixt sau modul cu modul. Toate programele Executive pot fi executate în funcție de alegerea noastră. emTunis se asigură că ai ales ritmul care se potrivește cel mai bine vieții tale profesionale. Un tutore, la cererea dumneavoastră, vă poate ajuta să faceți cea mai relevantă alegere, astfel încât să puteți continua să vă îndepliniți responsabilitățile profesionale și să beneficiați de lecțiile noastre într-un ritm adecvat.

Specialist program executiv

emTunis este o instituție specializată în formarea executivă. nu vei împărtăși niciodată învățăturile tale studenților. șefii noștri de departament petrec mult timp îmbunătățind tehnicile de andragogie folosite în predarea noastră. directorii didactici nu au nimic de-a face cu predarea tinerilor. NB: Andragogia este știința înțelegerii (teoriei) și a sprijinirii (practicării) educației pe tot parcursul vieții a adulților.

Efectiv eficient

Având nevoie de doar 60 până la 64 de zile de la locul de muncă pe o perioadă de 16 luni, în funcție de alegerea dvs. de a începe campusul, EMBA-ul nostru este una dintre cele mai eficiente rute către o diplomă de top în afaceri. Tot personalul nostru de profesioniști, academicieni și antrenori revizuiește programele în fiecare an pentru a le optimiza și a le face mai eficiente.

Multicultural și multilingv

Tunisia este o țară africană, mediteraneană și arabă. La o oră de Europa și cu o istorie de amestec etnic de peste 3000 de ani, Tunisia este, fără îndoială, cel mai bun loc din lume pentru predarea diversității, incluziunii și toleranței. Programele noastre Executive sunt oferite în 3 limbi: engleză, franceză și arabă.

Acreditări

emTunis Business School este o școală de formare profesională și executivă acreditată de statul tunisian. Toate EDBA-urile noastre au loc în parteneriat cu o școală de afaceri franceză, care oferă acces la acreditare de către statul francez.

Cu două diplome, un tunisian și un francez ești sigur că abilitățile tale sunt recunoscute în aproape toate țările lumii.

Oportunități de carieră

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA Marketing Digital cu specialitate în comerț electronic sau vânzări
  • Madrid, Spania
  • Spain Online, Spania
 • MBA în afaceri digitale și marketing digital
  • Madrid, Spania
  • Seville, Spania
  • + 1 Mai mult
 • 1 an MBA (Transformare digitală, Finanțe, Marketing digital)
  • Online Switzerland