Keystone logo
emTunis Business School EMBA în Inteligență Economică: Corporate și Organizație
emTunis Business School

EMBA în Inteligență Economică: Corporate și Organizație

Tunis, Tunisia

16 Months

Engleză, Franceză, Avestan

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în Administrarea Afacerilor (MBA) este conceput pentru manageri, antreprenori și consultanți care își propun să-și impulsioneze cariera prin formare de nivel înalt și să obțină o diplomă de MBA cu acreditare internațională.

Acum se așteaptă ca directorii să conducă transformări de impact pentru afaceri responsabile și pentru o societate mai bună. Să vă împuterniciți să faceți față acestei provocări este scopul pistei Executive.

  • Dezvoltarea și consolidarea spiritului de marketing de creștere și dezvoltare a afacerilor atât în contextul start-up-urilor/IMM-urilor, cât și al companiilor mari într-o abordare inovatoare de marketing
  • Dezvoltați-vă competențele pentru a juca un rol de lider în viitorul organizațiilor
  • Explorați noi posibilități, noi moduri de a gândi, de a crea și de a inova
  • Extindeți-vă impactul în modulul de creștere profesională și personală.

Inteligența economică este ansamblul activităților coordonate de colectare, prelucrare și diseminare a informațiilor utile actorilor economici, în vederea exploatării acesteia. La aceasta se adauga actiunile de influenta si notorietate precum si cele legate de protectia informatiilor. Se deosebește de spionajul economic și/sau industrial deoarece este practicat în mod deschis și folosește doar informații obținute prin mijloace legale.

Beneficiarii specialității EMBA Economic Intelligence Corporate and Organization ar fi capabili să detecteze amenințările și oportunitățile, să coordoneze actorii și activitățile, să implementeze strategii de influență și să stăpânească tehnici de „război informațional” și să stăpânească rețelele informaționale.

Motive pentru a alege emTunis Business School

Agil și flexibil

În campus, online, mixt sau modul cu modul. Toate programele Executive pot fi executate în funcție de alegerea noastră. emTunis se asigură că ai ales ritmul care se potrivește cel mai bine vieții tale profesionale. Un tutore, la cererea dumneavoastră, vă poate ajuta să faceți cea mai relevantă alegere, astfel încât să puteți continua să vă îndepliniți responsabilitățile profesionale și să beneficiați de lecțiile noastre într-un ritm adecvat.

Specialist program executiv

emTunis este o instituție specializată în formarea executivă. nu vei împărtăși niciodată învățăturile tale studenților. șefii noștri de departament petrec mult timp îmbunătățind tehnicile de andragogie folosite în predarea noastră. directorii didactici nu au nimic de-a face cu predarea tinerilor. NB: Andragogia este știința înțelegerii (teoriei) și a sprijinirii (practicării) educației pe tot parcursul vieții a adulților.

Efectiv eficient

Având nevoie de doar 60 până la 64 de zile de la locul de muncă pe o perioadă de 16 luni, în funcție de alegerea dvs. de a începe campusul, EMBA-ul nostru este una dintre cele mai eficiente rute către o diplomă de top în afaceri. Tot personalul nostru de profesioniști, academicieni și antrenori revizuiește programele în fiecare an pentru a le optimiza și a le face mai eficiente.

Multicultural și multilingv

Tunisia este o țară africană, mediteraneană și arabă. La o oră de Europa și cu o istorie de amestec etnic de peste 3000 de ani, Tunisia este, fără îndoială, cel mai bun loc din lume pentru predarea diversității, incluziunii și toleranței. Programele noastre Executive sunt oferite în 3 limbi: engleză, franceză și arabă.

Acreditări

emTunis Business School este o școală de formare profesională și executivă acreditată de statul tunisian. Toate EDBA-urile noastre au loc în parteneriat cu o școală de afaceri franceză, care oferă acces la acreditare de către statul francez.

Cu două diplome, un tunisian și un francez ești sigur că abilitățile tale sunt recunoscute în aproape toate țările lumii.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • EMBA Executive Master of Business Administration în Științe Economice
  • EMBA Executive Master of Business Administration in Engineering Economics