Keystone logo
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Introducere

Un Curriculum distinctive pentru liderii de afaceri de mâine

Colegiul Eastern Michigan University of Business (COB) oferă o, curriculum inovator de vârf care echipează studenții de azi pentru mediul de afaceri la nivel mondial de mâine. Știulete are numeroase programe care interacționează cu comunitatea de afaceri, oferind studenților o experiență practică de lucru pe probleme de afaceri curente. Multe programe COB au o componentă internațională, reflectorizante a economiei noastre globale și mulți dintre membrii facultății noastre sunt frecvent recunoscute pentru excelență de predare la nivel de departament, colegiu și universitate.

Vă invităm să exploreze oportunitățile interesante care vă așteaptă în College of Business, numit unul dintre cele mai bune din țară pentru al zecelea an consecutiv de Princeton Review.

Misiune

Pentru a sprijini dezvoltarea economică a sud-estul Michigan prin pregătirea absolvenților pentru a efectua în mod eficient în comunitatea de afaceri la nivel mondial. Noi dezvoltam oamenii de afaceri restante printr-o experiență educațională riguroase, aplicat.

VISION MOTIVE

Am aspiră să fie recunoscută ca lider sud-est Michigan în domeniul educației de afaceri aplicată, în curs de dezvoltare de afaceri restante cu profesioniști viziune globală.

Acreditare

Colegiul UEM de afaceri continuă să fie acreditate de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Acesta este agentia de acreditare premier pentru educație de afaceri profesionale, la nivel de colegiu la nivel mondial. Programele noastre de licență acreditate inițial a devenit în 1974 și programele noastre postuniversitare în 1982.

PREMII

Princeton Review "Outstanding" Business School

Timp de zece ani consecutivi, Princeton Review a numit Colegiul UEM de afaceri un "remarcabil" scoala de afaceri. Compania de servicii de învățământ dispune de Est în 2013 ediție a portofoliului său "Cel mai bun 296 scoli de afaceri." Princeton Review compilează lista pe baza unor studii său de 19.000 de elevi prezenti 296 scoli de afaceri din carte, precum și pe datele raportate de școală. Elevii au fost intrebati despre academicieni școlii lor, organism de student și viata in campus, precum și despre ei înșiși și planurile lor de carieră.

Dacă locuiți într-o țară non-vorbitoare de limba engleză, la Universitatea Eastern Michigan - College of Business necesită să luați un test de limba engleză de competență. De Garantare scaunul dumneavoastră la următorul test TOEFL, în zona dumneavoastră. Amintiți-vă, locuri este limitat și merge-in-uri nu sunt acceptate. Deci, inregistreaza-te astăzi.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Întrebări