Keystone logo
ESADE Business School

ESADE Business School

ESADE Business School

Introducere

Esade este o instituție globală structurată ca o școală de afaceri, o facultate de drept și o zonă de educație executivă.

Esade este o instituție academică globală cunoscută pentru calitatea educației sale, perspectivele sale internaționale și accentul pe dezvoltarea personală holistică. Esade are legături puternice cu lumea afacerilor.

Face bine. Fă mai bine.

Face bine. Fă mai bine. Aceasta cuprinde rațiunea noastră de a exista și scopul nostru. Este angajamentul nostru de a aduce schimbări semnificative, concentrându-ne pe inovație și angajament social.

Activitatea academică a Esade cuprinde trei domenii principale:

Educaţie

Esade aplică un model de învățare unic și inovator bazat pe internalizarea valorilor și dezvoltarea competențelor profesionale și executive.

Cercetare

Esade generează noi cunoștințe care ajută la îmbunătățirea dinamicii organizațiilor, a afacerilor și a practicii legii.

Dezbatere socială

Esade este o platformă în care oamenii se pot aduna și discuta probleme importante cu scopul de a îmbunătăți societatea.

Trăirea misiunii: Motivul nostru pentru a fi

Misiunea și valorile noastre servesc drept piloni pentru educația holistică pe care o oferim studenților și profesioniștilor, o educație pentru care suntem pe deplin angajați.

Misiunea noastră: educație și cercetare

oameni

Oferiți o educație holistică persoanelor pentru a deveni profesioniști competenți și responsabili din punct de vedere social.

Cunoştinţe

Generați cunoștințe pentru a ajuta la îmbunătățirea organizațiilor și a societății.

Dezbate

Contribuiți la dezbaterea socială și ajutați la construirea unor societăți libere, prospere, mai echitabile și durabile din punct de vedere social și ecologic.

La Esade, îndeplinim această misiune inspirată de tradițiile umaniste și creștine în cadrul dialogului intercultural.

Declarație de valori

(Aprobat de Consiliul de Administrație al Fundació Esade la 24 ianuarie 2008)

Comunitatea Esade se angajează să promoveze un set de valori care să fie în concordanță cu calitatea umană și excelența academică și profesională, valori la serviciul societății locale și globale în care suntem cufundați. Aceste valori sunt:

Integritate

Instilați integritate în toate activitățile noastre academice și profesionale. Aceasta înseamnă să te comporti cu un angajament față de valori fundamentale precum rigoarea și munca asiduă, onestitatea, spiritul critic, echitatea și simțul responsabilității, chiar și în circumstanțe dificile.

Sensibilitate

Respectați colegii și oamenii, inclusiv pe noi înșine, și fiind sensibili la circumstanțele concrete ale altora. Acest lucru implică respectarea demnității fiecăruia și posibilitatea de a-i sprijini și a-i ajuta pe ceilalți atunci când au nevoie de ea și de a lucra împreună pentru a construi o lume mai corectă și mai umană.

Diversitate

Apreciați pozitiv diversitatea și învățați din diferențele dintre oameni, idei și situații. Aceasta înseamnă a înțelege că diferențele bazate pe sex, etnie, limbă, cultură, orientare sexuală, religie, trăsături fizice sau orice alte diferențe sunt oportunități de a învăța și de a ne îmbogăți cu viziuni diferite despre oameni, lume și noi înșine.

Contribuie la binele comun

Căutați, împărtășiți și contribuiți la binele comun. Aceasta înseamnă a fi conștienți că nu putem obține propriul nostru bine separat de cel al întregii comunități și că, în consecință, acest lucru trebuie reflectat în atitudini bazate pe respect și responsabilitate față de comunitate.

O societate mai echitabilă și mai durabilă

Asumați-vă responsabilități și angajamente pentru a realiza o societate mai corectă și mai durabilă. Aceasta implică a vedea realitatea nu doar „cum este” de fapt, ci și „cum ar trebui să fie”, în concordanță cu valorile fundamentale ale justiției și durabilității mediului.

În calitate de instituție de învățământ, suntem convinși că îmbogățirea personalului, studenților și participanților cu aceste valori este extrem de eficientă și ne va ajuta să depășim provocările sociale, culturale și de mediu cu care ne vom confrunta de-a lungul vieții noastre.

Societatea lui Isus

Origine

Fundació Esade a fost înființată grație inițiativei unui grup de antreprenori care a solicitat Societății lui Iisus în 1958 să educe profesioniști în vederea conducerii transformării sociale și economice care a atins splendoarea maximă în anii 1960.

Obiective

Tradiția și experiența îndelungată a iezuiților în domeniul educațional urmăresc să dezvolte pe deplin oamenii și să le ofere instruire cu un accent clar pe „serviciul altora”.

Pedagogie

Această tradiție educațională se traduce printr-un accent pedagogic bazat pe predarea gândirii și învățării bazate pe un angajament social profund. Domeniile de activitate ale Societății lui Iisus includ nu doar școli, ci și universități și școli de afaceri din întreaga lume.

Caracteristici Campus

Cariere Esade

La Esade, credem că pentru a construi o lume mai bună, trebuie să dezvoltăm lideri mai buni. Inspirăm și dăm putere studenților talentați să devină profesioniști inovatori, responsabili din punct de vedere social, care pot conduce schimbarea.

Esade Careers joacă un rol cheie și este un reper global în recrutarea de talente internaționale. Veți lucra îndeaproape cu un expert din echipa noastră de Angajare a angajatorilor, care va proiecta împreună cu dvs. o strategie optimă de angajare și branding de angajator pentru a vă spori prezența în campus și pentru a garanta angajări eficiente și de succes.

Biblioteca Esade

Puteți găsi:

 • Informatie financiara
  Bilanțuri, situații de profit și pierderi, date despre piețele financiare
 • Informatiile Companiei
  Rapoarte de companie, analize SWOT, știri
 • Informații despre piețe și industrii
  Cercetări de piață, obiceiuri de consum, previziuni, cote de piață
 • Resurse juridice
  Legislație, jurisprudență, doctrină, forme
 • Afacerile în societate
  Surse de sustenabilitate pentru a analiza probleme, companii și industrii
 • Informații despre țară
  Profile de țară, date macroeconomice, competitivitate, știri

Zonele de studiu sunt disponibile în fiecare campus.

Servicii

 • Împrumuturi, reînnoiri, rezervări
  Împrumutați documente, reînnoiți împrumuturile curente și rezervați articolele care vă interesează
 • Împrumut consorțial (PUC)
  Împrumutați gratuit documente din alte biblioteci universitare catalane
 • Serviciu de asistență online
  Suntem disponibili online pentru a răspunde întrebărilor despre resursele bibliotecii și utilizarea acestora
 • Instruire
  Descoperiți resursele și serviciile bibliotecii disponibile pentru dvs
 • Furnizarea documentelor
  Solicitați documente care nu sunt disponibile în Bibliotecă
 • Acces în afara campusului
  Utilizați resursele digitale ale Bibliotecii atunci când sunteți în afara campusului
 • Facilităţi
  Camere pentru lucru în grupuri, Wi-Fi, computere, săli de lectură și stații de lucru individuale

Centrul de Limbi

De la înființare, Esade a înțeles că un bun profesionist trebuie să fie extrem de competent în mai multe limbi. Pentru a se asigura că acest lucru a fost îndeplinit, Esade și-a creat propria școală de limbi străine, numită astăzi „Esade Language Center” (ELC). Ne-am consolidat rapid ca lider de mare renume în învățarea limbilor străine nu doar în Barcelona, ci și în toată Europa.

Ne ajutăm studenții să își dezvolte întregul potențial pentru a putea comunica în diferite limbi dincolo de granițe și culturi.

O bună educație lingvistică nu se limitează doar la transmiterea cunoștințelor. Misiunea noastră de educatori se concentrează pe dezvoltarea holistică a studenților ca comunicatori eficienți, vorbitori interculturali și profesioniști, dar, mai ales, ca oameni dedicați și responsabili. Obiectivul Centrului lingvistic Esade este de a oferi studenților toate opțiunile posibile pentru ca aceștia să joace un rol activ într-un proces de învățare care este motivant, relevant și eficient, cu o evaluare personalizată neprețuită.

Cine suntem noi?

Suntem o echipă de 33 de profesori din diferite țări și medii, uniți de pasiunea noastră pentru predarea limbilor respective. De aceea am devenit experți în pedagogie și în predarea limbilor străine. Ne place să inovăm și să testăm noi metodologii și dinamica clasei pentru a ne ajuta studenții să învețe cu succes limbi străine și să dezvolte abilitățile necesare pentru a putea comunica eficient.

Prioritatea noastră este ca elevii să învețe, să-și dezvolte competențele și să-și atingă obiectivele.

Ce facem?

Oferim experiența și metodologia noastră unică tuturor studenților Esade, de la programe de licență până la MBA Full-Time. Îi ajutăm să facă un salt înainte semnificativ într-un timp scurt, creând conținut relevant, adaptat fiecărui profil și program de student.

Biroul grefierului

Biroul Registraturii este administratorul dosarelor studenților. Dacă aveți nevoie de o copie certificată a matricolului sau de un certificat de înscriere, nu ezitați să o solicitați prin intermediul aplicației noastre EOffice. Veți găsi toate detaliile diferitelor tipuri de certificate disponibile în Serviciile noastre.

  Clasamente

  Lider în cele mai prestigioase clasamente din lume în experiență educațională, antreprenoriat, dezvoltare profesională, calitate programului și diversitate.

  Timpuri financiare

  • Cea mai bună experiență de învățare la 360º, educație executivă
  • #4 Mobilitate internațională, Master în finanțe
  • #5 Creșterea salariului, MBA
  • #7 MBA în Europa
  • #14 Master în Management Internațional + CEMS la nivel mondial

  QS

  • 5* Predare și calitate studenților, angajare, cercetare și facilități
  • 5* Învățare online și hibridă
  • #3 Specializarea în carieră în tehnologie
  • #4 Master în management și MSc în management de marketing la nivel mondial
  • #8 Master în Business Analytics la nivel mondial
  • #14 Executive MBA la nivel mondial

  Săptămâna de lucru

  • #2 Mindalitate antreprenorială
  • MBA pe locul 11 în Europa

  Economistul

  • #8 Master CEMS - Master in Management del Worldwide
  • #9 Experiență educațională la nivel mondial

  Alte clasamente internaționale

  • #1 Eduniversal, Executive Master în Administrație Publică
  • #1 Poeți și Quants, Mindset antreprenorial în Europa
  • #5 Forbes, internațional (în afara SUA), programe de MBA (rentabilitatea investiției)
  • #5 América Economía, MBA de Europa

  lumea

  • #1 Licență în drept în Spania (universitați private)
  • #1 Licență în Administrarea Afacerilor în Spania (universitați private)
  • #2 Master în Dreptul Afacerilor Internaționale în Spania
  • #2 Master în consultanță și management fiscal în Spania
  • #2 Master în Dreptul TIC, Rețelele Sociale și Proprietatea Intelectuală

  Alte clasamente naționale

  • #1 El Economista, Educație inovatoare
  • #2 FSO-Emagister, Master online

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Barcelona

   Avinguda d'Esplugues,92, 08034, Barcelona

  • Madrid

   Calle Mateo Inurria,25, 28036, Madrid

  • Barcelona

   Avinguda de Pedralbes,60, 08034, Barcelona

  Întrebări