Keystone logo
ESADE Business School Executive MBA
ESADE Business School

Executive MBA

20 Months

Engleză, Spaniolă

Part time

Request application deadline

Nov 2024

EUR 65.300 *

În campus

* se pot aplica taxe suplimentare. Sunt disponibile burse

Introducere

1 program, 3 ediții

* Din cauza întreruperilor COVID-19, aceste date pot fi modificate. Nu faceți aranjamente înainte de a primi confirmarea datelor de începere.

10 noiembrie 2021 - 15 iulie 2023

 • Locație: Barcelona, Madrid
 • Format: În clasă
 • Limba: engleză
 • Date: Format lunar: o dată pe lună (joi, vineri și sâmbătă) + 2 experiențe internaționale de imersiune (+1 opțional) + program în afara campusului.

18 noiembrie 2021 - 25 martie 2023

 • Locație: Barcelona
 • Format: În clasă
 • Limba: spaniolă
 • Date: Format săptămânal: vineri după-amiază și sâmbătă dimineață + 2 experiențe internaționale de imersiune (+ 1 opțional) + program în afara campusului

23 februarie 2022 - 18 noiembrie 2023

 • Locație: Madrid
 • Format: În clasă
 • Limba: spaniolă
 • Date: Format lunar: o dată pe lună (joi, vineri și sâmbătă) + 2 experiențe internaționale de imersiune (+1 opțional) + program pff-campus

Executive MBA al Esade este un program de 20 de luni, cu fracțiune de normă, cu scopul de a instrui directori superiori, permițându-le să combine munca cu cele mai bune educații de management. Programul a fost conceput pentru a vă ajuta să deveniți un lider global capabil să inspire și să stimuleze schimbarea în cadrul companiilor, conducând cu încredere în setări incerte și oferind o nouă perspectivă provocărilor cu care se confruntă companiile și echipele manageriale ale acestora.

Hackează-te

Instalarea EMBA, actualizarea viitorului

Trăind într-un timp atât de neobișnuit, înconjurat de provocări fără precedent, nu puteți aștepta doar viitorul. Pentru că nu te va aștepta. Este timpul să luăm inițiativa. E timpul să acționăm. Este timpul să întoarcem situația. Este timpul să te piratezi. Rupeți inerția. Ieșiți din rutina de zi cu zi. Și hack-te pentru creșterea carierei.

Accesarea celor mai inovatoare paradigme manageriale. Soluții de reprogramare cu gândire perturbatoare. Actualizarea cunoștințelor dvs., descărcarea de noi abilități, crearea unei versiuni avansate a dvs. Pentru că abia aștepți să vină viitorul. Trebuie să-l faci al tău.

De ce suntem diferiti?

Mentalitate de creștere

În timpul EMBA, veți realiza un proiect de creștere reală cu sprijinul unui expert Esade. Antreprenoriat sau intraprenoriat: tu decizi.

Îndrumare: dezvoltarea conducerii

Îndrumați de un antrenor, veți participa la programul LEAD (Leadership Assessment and Development), unde veți învăța să scoateți la bun sfârșit echipele voastre - și în voi înșivă.

Perspectiva globala

Vedeți lumea dintr-o nouă perspectivă. Experiențele internaționale ale EMBA includ sălile de clasă și campusurile noastre diverse, tururi de studiu în străinătate și un schimb opțional.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Învățarea nu se termină în ziua absolvirii. În cei cinci ani de la terminarea EMBA, vă puteți continua calea de îmbunătățire cu până la trei elective suplimentare la Esade.

Flexibilitate

Știm că situația fiecăruia este diferită. Puteți alege formatul care se adaptează cel mai bine nevoilor dvs. și chiar faceți subiecte din alte formate EMBA dacă ora sau locația lor se potrivește mai bine programului dvs.

Comunitate MBA

Deveniți parte a comunității MBA vibrante și de susținere a Esade. Luați cursuri elective de la MBA cu normă întreagă, alăturați-vă cluburilor profesionale și sociale MBA și participați la tururi de studiu cu alte grupuri EMBA.

Învățare inteligentă: diversitate metodologică pentru dezvoltarea cuprinzătoare a abilităților

Executive MBA oferă un model de învățare care garantează o viziune globală a companiei, îmbunătățește capacitatea de a lua decizii și are un impact major asupra dezvoltării abilităților și creșterii personale.

O varietate de tehnici metodologice sunt utilizate pentru a transmite concepte tehnice în sala de clasă sau pentru a dezvolta abilități și abilități de management specifice.

Executive MBA al Esade este un program de transformare, care vă va permite să:

 • Accesați cele mai inovatoare cunoștințe de management al afacerii.
 • Descoperiți noi strategii pentru a face față schimbărilor frontale și a vă menține înaintea tendințelor.
 • Incorporează experiența internațională în profilul tău profesional.
 • Elaborați-vă planul de afaceri și profitați de sfaturi de lansare de afaceri de specialitate.
 • Acces la serviciile de carieră pentru a vă ajuta să vă stabiliți planul de carieră profesională.
 • Faceți parte din rețeaua Esade Alumni.

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Mărturii studențești

Clasamente

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări