Keystone logo
ESADE Business School MBA cu normă întreagă
ESADE Business School

MBA cu normă întreagă

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 73.500 *

În campus

* se pot aplica taxe suplimentare. Sunt disponibile burse

Introducere

Detalii despre program

  • Data: 05 septembrie 2022
  • Locație: Barcelona
  • Limba: engleză

MBA vă oferă flexibilitatea de a vă personaliza călătoria de învățare la 18 luni, o simplificare de 15 luni sau o cale rapidă de 12 luni. Luați-o mai adânc cu o gamă largă de electives, provocări din lumea reală și Esade Business Labs și explorați cu adevărat subiectele care vă fascinează. Și dacă obiectivul dvs. final este o carieră în domeniul bancar, consultanță sau sunteți interesat în special de noile tehnologii, programele noastre de accelerare a carierei vă oferă o cale rapidă spre succes.

Starea de urgență din Spania s-a încheiat, iar programul de vaccinare cu coronavirus este acum pe deplin în desfășurare

Până la sfârșitul lunii august 2021, se estimează că 33 de milioane de persoane (aproximativ 70% din populație) vor fi vaccinate complet cu două doze, potrivit datelor guvernamentale.

În timp ce Barcelona se redeschide cu atenție, cu protocoale în vigoare pentru a asigura siguranța continuă a vizitatorilor și a rezidenților, așteptăm cu nerăbdare să vă vedem aici în septembrie pentru un an fericit și sănătos de învățare la Esade!

Motive pentru a alege Esade MBA

Conducerea cooperativă

Fiți mai puternici împreună. Dezvoltă abilități inspirate de leadership colaborativ care să scoată în evidență ceea ce este mai bun în ceilalți - și pe tine însuți.

Diversitate

Esade este pentru toată lumea. Diversitatea noastră înseamnă mai multe talente, mai multe voci, mai multe idei - și mai multe posibilități.

Flexibilitate

12, 15 sau 18 luni, elective și programe de accelerare a carierei și acum două căi de intrare. Personalizat pentru a se potrivi obiectivelor dvs. de carieră. MBA, modul tău.

Inovație: gândiți diferit

Gândiți-vă în afara zonei de confort și deveniți o forță motrice pentru schimbare. Întrerupeți, creați și găsiți noi căi de urmat.

Îmbunătățește-ți cariera

Companiile de top din întreaga lume caută talentul Esade. Unde - și cât de departe - vrei să ajungi?

Barcelona

Descoperiți viața într-unul dintre cele mai dinamice hub-uri din Europa pentru start-up-uri, cultură, tehnologie, design, sport și cercetare.

Experiență de învățare inovatoare

La Esade știm că nu există un singur mod de a îmbogăți cunoștințele de management. Știm că oamenii sunt unici. Știm că fiecare domeniu sau concentrare are propriul set de abilități, atitudini și comportamente de încurajat. Și știm că sunteți în centrul acestei matrice.

De aceea, adoptăm o abordare Student First pentru a preda.

Sistemul nostru de învățare îmbină perfect teoria cu practica. Favorizează schimbul bogat de experiență, expertiză și idei pe care diversitatea de fundal le aduce. Student First împletește dezbateri, discuții cu studii de caz, simulări, joc, muncă în echipă, joc de rol și tutoriale.

Este o abordare care, de asemenea, valorifică pe deplin cele peste 40 de naționalități din clasă, cultura noastră puternică de antreprenoriat, funcționalitate încrucișată și colaborare pentru a încuraja mentalitatea de jucător de echipă. La fel și abilitățile de management, negociere și leadership care stau la baza unei mentalități cu adevărat globale.

Metodologia Full-Time MBA vă oferă o atenție personalizată din partea consilierilor din facultate și carieră pentru a crește, dezvolta și schimba. Și pentru a-ți realiza pe deplin potențialul.

Grupuri de lucru

Grupurile de lucru se rotesc în fiecare semestru și sunt concepute pentru a maximiza diversitatea de gen, naționalitate, medii academice și profesionale. Schimbul de experiență, idei și expertiză în fiecare grup vă va încuraja să experimentați noi abordări și să vă lărgiți orizonturile pe măsură ce abordați noi provocări.

Dezvoltarea abilităților și competențelor interpersonale

La Esade am inițiat un sistem inovator de învățare MBA care accelerează dezvoltarea abilităților și competențelor interpersonale.

Cu contribuția experților din industrie, am modelat 16 competențe de care aveți nevoie pentru a vă gestiona în mod eficient pe dvs. și pe ceilalți. Și livrăm această dezvoltare a abilităților în mod experiențial, astfel încât să încorporați fiecare competență pe măsură ce progresați prin curriculum.

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Curriculum

Clasamente

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Mărturii studențești

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări