Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Introducere

© Fotoatelierul Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Cu adevărat internațională.

Într-un mediu internațional de învățare, educăm viitorii lideri care vor modela în mod responsabil economia și societatea noastră globală. ESB Business School face parte din Universitatea Reutlingen, finanțată de stat, și stabilește standarde în educația și formarea tinerilor lideri în administrarea afacerilor internaționale și ingineria afacerilor de patruzeci de ani. Aproape de Stuttgart, ESB Business School este situată într-o regiune prosperă, care găzduiește mulți jucători globali, de exemplu, în domeniul auto sau ingineriei mecanice.

Trăim internaționalitatea

Peste 2.100 de studenți din aproximativ 70 de națiuni trăiesc și învață împreună în campusul nostru cosmopolit. Motto-ul nostru ESB „Cu adevărat internațional” reprezintă, de asemenea, o serie de programe de studii cu o orientare globală, pentru stagii și semestre integrate în studii în străinătate, precum și pentru o rețea mondială de peste 120 de universități partenere din 40 de țări. Cu experiența lor internațională, o echipă de 60 de profesori cu experiență practică, precum și mulți lectori și personal invitați adaugă și mai multă diversitate campusului nostru universitar plin de viață.

Absolvenții ESB Business School sunt foarte căutați de recrutorii de resurse umane din țară și din străinătate. Clasamentele universitare naționale și internaționale evaluează, de asemenea, conceptul de predare al ESB Business School ca fiind excepțional de bun. Din 2019, ESB Business School este, de asemenea, acreditată de cea mai mare organizație de acreditare din lume, AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) și, astfel, aparține ligii de top a școlilor de afaceri din întreaga lume.

Învățați cu Spiritul ESB!

Mersul cu bicicleta pentru o cauză bună, consilierea companiilor sau călătoria la Națiunile Unite din New York: inițiativele studenților de la ESB Business School au multe de oferit. Pe cât de diverse sunt: toate întruchipează spiritul ESB, îmbunătățesc abilitățile extracurriculare importante – și inutil să spunem că sunt foarte distractive!

Locații

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Întrebări