Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
ESIC Business & Marketing School

Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]

18 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Apr 2025

Request tuition fees

În campus

Introducere

Ai încredere în talentul tău și dezvoltă-ți scopul cu MBA-ul nostru executiv

EMBA este un program care vizează îmbunătățirea dezvoltării dumneavoastră ca manager. Cu o abordare cuprinzătoare și centrată pe elev, vă va ajuta să evoluați profesional și personal, permițându-vă să aplicați ceea ce învățați vineri la curs, luni, la serviciu, fără a pierde din vedere impactul pozitiv asupra societății.

Prin conținutul programului, vei putea dobândi o viziune strategică a afacerii și să-ți dezvolți abilități de management pentru a conduce, a negocia și a lua decizii complexe într-un mod etic și responsabil.

Odată ce ați terminat programul, veți putea obține titlul de Executive Master of Lifelong Training in Business Administration and Management (EMBA) eliberat de Universitatea ESIC.

¿Por qué estudiar un EMBA?

Executive Master Business Administration vă va permite să dobândiți abilitățile și abilitățile care vă permit să progresați în cariera profesională.

Estrategia

Veți putea formula și conduce diferite strategii și planuri de acțiune ale companiei pentru a genera avantaje competitive profitabile și durabile.

Valor

Veți dezvolta o viziune holistică a companiei și a proceselor sale de creare a valorii. Veți rezolva situații complexe în mod creativ în orice afacere în medii extrem de internaționalizate și perturbatoare.

Pensamiento crítico

Vei dezvolta gândirea critică bazată pe neliniște permanentă, curiozitate intelectuală, sensibilitate față de mediu și o atitudine colaborativă. Veți putea lua decizii și acționa etic, aplicând standarde înalte de respect pentru valorile umane, diversitatea culturală și sustenabilitate.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Studenți ideali

Acreditări

Despre Școală

Întrebări