Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Introducere

ESIE se constituie ca școală de afaceri a distinsului CES Cardenal Cisneros, fondată cu scopul de a reinventa modelul educațional cu o metodologie flexibilă și inovatoare, făcându-l și mai accesibil din punct de vedere al resurselor și al timpului.

Vă reinventăm viitorul profesional

Oferim o întorsătură de 180º carierei tale profesionale, îmbunătățindu-ți toate abilitățile și abilitățile, astfel încât să poți lua cele mai bune decizii în timp real, evaluând rezultatele în domeniul HR, Finanțe, Marketing și Operațiuni Tehnologice.

Cunoaștere exponențială

La ESIE transformăm oamenii în următorii lideri ai viitorului afacerilor, ajutând să-și îmbunătățească abilitățile și abilitățile datorită facultății noastre magnifice, orelor practice 100%, campusului nostru virtual inovator, serviciilor excelente de carieră și sesiunilor noastre intense de imersiune în campusurile noastre. Madrid.

La ESIE credem că cel mai bun mod de a învăța este prin emoții și te supunem unor cazuri de afaceri în care trebuie să iei decizii. Fiecare învățare este legată de o emoție.

Fiecare subiect este alcătuit din 10 sesiuni de 90 de minute, în care teoria este explicată folosind diferite cazuri reale de afaceri și analizată folosind Metoda cazului.

Pentru a profita la maximum de cursuri, elevii trebuie să pregătească singuri cazurile în prealabil.

Conciliere personal-profesională

Ne adaptăm perfect nevoilor personale și profesionale ale studentului. Cursul, care durează 1 an, are în total 3 apeluri de acces, datorită unei metodologii online, amestecate și cu cursuri live care face ca oferta noastră de formare să fie cea mai accesibilă predare.

Formare postuniversitară de înaltă calitate

Avem un MBA specializat care te face un subiect activ în diferite scenarii practice, în care vei învăța să-ți conduci și să-ți motivezi echipa, să crești cifra de afaceri a companiei, să lansezi produse noi, să închizi și să deschizi noi divizii, să intri pe piețe noi, să lucrezi cu diferite culturi și optimizați operațiunile productive ale companiei, printre multe alte situații care vă vor face un adevărat lider de afaceri.

Gradul dublu nivel I

Școala noastră de afaceri este asociată cu CES Cardenal Cisneros din Madrid, așa că vei primi o diplomă dublă după livrarea Proiectului final de master.

Locații

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Întrebări