Keystone logo
ESMT Berlin Master of Business Administration (MBA) cu normă întreagă
ESMT Berlin

Master of Business Administration (MBA) cu normă întreagă

Berlin, Germania

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 49.500 *

În campus

* Total de școlarizare + taxe.

Introducere

MBA cu normă întreagă ESMT Berlin este o modalitate excelentă de a vă accelera sau de a vă schimba cariera. Alegerea se află în centrul MBA, cu multiple oportunități de a adapta programul pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. În cele 15 luni intense, vei dobândi abilitățile și experiența necesare pentru a-ți schimba viitorul în Europa sau nu numai.

ESMT Berlin oferă MBA pentru a se potrivi oricărei etape a carierei tale; pentru cei care își propun să lucreze în timp ce studiază, MBA part-time oferă același curriculum triplu acreditat într-un format hibrid în persoană/online.

ESMT Berlin MBA cu normă parțială în inovare în afaceri este o modalitate ideală de a continua să lucrezi cu normă întreagă, dobândind în același timp cunoștințele și competențele necesare pentru a sprijini nu numai dezvoltarea personală, ci și creșterea și transformarea companiei.

Programul vizează persoane cu minim trei ani de experiență profesională care doresc să fie agenți de schimbare eficienți în organizația lor. Indiferent dacă faci parte dintr-o corporație matură care are nevoie să stimuleze inovația perturbatoare sau dintr-un startup care dorește să se extindă, acest program ar putea fi următorul pas în cariera ta.

Punctele forte ale programului de MBA cu normă întreagă

MBA cu normă întreagă ESMT este un program personalizat de un an, care începe în ianuarie a fiecărui an. A fost conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și experiențele de care aveți nevoie pentru a merge mai departe. Sunteți în centrul programului și veți avea multe oportunități de a personaliza programul pentru a vă satisface nevoile.

Opțiunile dvs. includ:

  • Piste de specializare: Inovare și Antreprenoriat; Analytics managerial; Leadership strategic.
  • Trimestru de vară: Provocarea inovației industriale și sociale; Stagiu; școală intensivă de vară germană.
  • Trimestru de iarnă: cursuri opționale la ESMT axate pe inovație, tehnologie, analiză, dezvoltare durabilă a afacerilor, antreprenoriat și management strategic global; Schimb internațional.

În ESMT MBA, stăpânirea personală și conducerea sunt țesute în program. Dimensiunea redusă a clasei vă asigură că reflectați în mod constant asupra experienței dvs. în timp ce primiți feedback constructiv personalizat și vă perfecționați abilitățile de conducere. Alături de program există oportunități multiple de dezvoltare a carierei. Un curriculum de carieră structurat vă ajută să vă construiți capitalul corporativ și de pornire prin crearea de rețele și oportunități de a vă scufunda în economia locală.

ESMT este situat în Berlin, capitala politică, culturală și de startup a Germaniei. Întotdeauna există ceva de făcut sau de văzut: orașul este un centru de artă și film modern, are o scenă culinară înfloritoare și găzduiește oameni din întreaga lume.

Studiile dvs. în programul de MBA ESMT se întind pe o perioadă intensă de 15 luni, dar vă vor lăsa pregătiți să profitați și să prosperați în viața post-MBA. Ca absolvent, te vei alătura rețelei noastre globale de absolvenți de profesioniști internaționali în afaceri, reprezentând numeroase industrii și sectoare din întreaga lume.

Dar călătoria ta nu trebuie să se oprească aici. Puteți decide să participați la o opțiune post-studiu:

  • Luați o bursă de lideri responsabili. Petreceți până la șase luni finalizând un proiect cu impact social într-o țară în curs de dezvoltare. Vă ajutăm să găsiți bursa, vă plătim o bursă, vă acoperim călătoria și voi faceți diferența.
  • Alăturați-vă programului de incubator de la centrul nostru de antreprenoriat, Vali Berlin.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

De ce să studiezi la ESMT Berlin

Despre Școală

Întrebări