Keystone logo
ESMT Berlin Master of Business Administration (MBA) Part Time
ESMT Berlin

Master of Business Administration (MBA) Part Time

24 Months

Engleză

Part time

19 Aug 2024

Sep 2024

EUR 39.500 *

Amestecat

* Total de școlarizare și taxe pentru 2 ani, 38000 EUR.

Introducere

Experimentați Centrul de învățare - Încercați demonstrația!

ESMT Berlin MBA mixt cu normă parțială în inovare în afaceri este o modalitate ideală de a continua să lucrezi cu normă întreagă, dobândind în același timp cunoștințele și competențele necesare pentru a sprijini nu numai dezvoltarea personală, ci și creșterea și transformarea companiei.

Programul vizează persoane cu minim trei ani de experiență profesională care doresc să fie agenți de schimbare eficienți în organizația lor. Indiferent dacă faceți parte dintr-o corporație matură care are nevoie să stimuleze inovația perturbatoare sau dintr-o startup care dorește să se extindă, acest program ar putea fi următorul pas în cariera dumneavoastră.

Aflați despre subiecte esențiale de MBA, urmate de cursuri special concepute privind centrarea pe client, strategie antreprenorială și inovare, afaceri digitale și agilitate.

Flexibilitatea se află în centrul acestui program de studii de doi ani, oferit față în față și pe cea mai inovatoare platformă de învățare virtuală din lume de către profesorii de clasă mondială a ESMT Abordarea noastră integrată cuprinde 80% studii de MBA online și 20% în persoană în 14 weekend-uri fie la Berlin, fie la München (toți studenții participă la primul modul la Berlin).

Primul MBA mixt cu normă parțială triplu acreditat din Germania

ESMT Berlin este prima școală de afaceri germană care a lansat un program mixt de MBA triplu acreditat. MBA mixt part-time este o modalitate ideală de a continua să lucrezi cu normă întreagă, în timp ce obții un MBA pe deplin acreditat.

Blended combină cele mai bune învățări online și față în față. Înseamnă că beneficiezi de flexibilitatea învățării online interactive în propriul ritm, în timp ce înveți de la colegii tăi și de la facultate de talie mondială în timpul modulelor în persoană. Fiecare curs are atât componente față în față, cât și componente online. Păstrează-ți locul de muncă actual, îmbunătățește-ți expertiza și construiește-ți rețeaua într-un singur program.

MBA part-time a fost special conceput pentru a ajuta la succesul într-o lume în schimbare rapidă. Indiferent dacă faci parte dintr-o corporație matură care are nevoie să stimuleze inovația perturbatoare sau dintr-un startup care dorește să se extindă, acest program ar putea fi următorul pas în cariera ta.

ESMT Berlin este clasată de Financial Times drept școala de afaceri pe locul 1 în Germania și pe locul 9 în Europa. Concentrarea noastră internațională înseamnă că vă alăturați unei școli cu cea mai internațională rețea de absolvenți din Germania din peste 40 de țări.

Inovație în era competiției digitale

ESMT Berlin MBA mixt cu normă parțială în inovare în afaceri este o modalitate ideală de a continua să lucrezi cu normă întreagă, dobândind în același timp cunoștințele și competențele necesare pentru a sprijini nu numai dezvoltarea personală, ci și creșterea și transformarea companiei care dorește să evolueze odată cu afacerea. cererile de mâine. Aflați despre subiecte esențiale de MBA, urmate de cursuri special concepute privind centrarea pe client, strategie antreprenorială și inovare, afaceri digitale și agilitate.

Flexibilitatea se află în centrul acestui program de studii de doi ani, care include conținut extras din ESMT , oferit față în față și pe cea mai inovatoare platformă de învățare virtuală din lume. Abordarea noastră integrată presupune studii online în proporție de 80%, cu 20% din program desfășurându-se personal pe parcursul a 14 weekend-uri fie în Berlin, fie în München.

ESMTCalitatea de membru al Future of Management Alliance (FOME) ne permite să vă oferim conținut și expertiză de cea mai bună calitate direct la convenția dvs., fie seara, fie în weekend. Modulele rezidențiale ale programului din Berlin sau München vă conectează cu profesorii și colegii dvs., precum și cu o rețea diversă de ESMT întreaga lume.

Opțiuni internaționale

Programul include un modul opțional de o săptămână în străinătate, ca parte a Săptămânilor rețelei Global Network for Advanced Management (GNAM). Creditele obținute pe module internaționale pot fi folosite pentru a înlocui alte cursuri. Locurile la modulele internaționale sunt limitate. Disponibilitatea nu este garantată pentru toți participanții.

Fapte cheie

  • Livrare combinată cu 80% online / 20% față în față
  • Conducerea la ESMT Berlin (60 ECTS)
  • Durata programului de 24 de luni
  • 14 module față în față (joi după-amiaza - sâmbătă)
  • Pe bază de cohortă: începeți și terminați cu același grup de oameni, permițându-vă să construiți o rețea
  • Locații: alegeți să studiați fie la Berlin, fie la München pentru fiecare modul
  • Aportul septembrie 2021
  • Cea mai internațională rețea de absolvenți din Germania
  • Domenii de interes: transformarea afacerii, inovare digitală, agilitate, perturbare, analiză

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

De ce să studiezi la ESMT Berlin

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări