Keystone logo
ESP - School of Communication & Marketing

ESP - School of Communication & Marketing

ESP - School of Communication & Marketing

Introducere

ESP (Ecole Supérieure de Publicité) este o școală pentru învățământul superior în domeniul publicității, comunicării, marketingului și managementului - localizată la Paris. Din 1927: ESP pregătește profesioniști cu experiență în aceste domenii și sa implicat activ în agenții de comunicare, organizațiile media și agenții de publicitate. O școală de pionierat cu experiență (aproape 90 de ani!), ESP se mândrește cu expertiza recunoscută:

ESP este cea mai veche scoala de comunicare din Franta

O istorie rapidă a ESP: La începutul secolului al XX-lea, Statele Unite au inventat publicitatea. Un grup de profesioniști francezi s-au alăturat împreună pentru a dezvolta know-how publicitar în Franța. La acea vreme: - PUBLICIS, prima agenție de publicitate franceză, a fost creată în 1926. - ESP, școala de pionierat a publicității în Franța, a fost creată în 1927.

CERTIFICĂRI ESP

Certificare națională: ESP este o școală privată de învățământ tehnic superior, certificată de guvernul francez. ESP oferă grade de "profesionalizare" care oferă formare pentru abilități profesionale specifice. În consecință, aceste diplome (Bachelors și Masters) sunt certificate de către organizația guvernamentală RNCP (Registrul Național al Certificărilor Profesionale). Certificarea IAA: Recunoașterea internațională, eliberată de IAA după o revizuire detaliată a cursurilor ("Fiecare curs este acreditat și evaluat individual Evaluat, printr-un proces riguros, benchmarked IAA Education Council, asigurând o calitate recunoscută la nivel internațional a predării cerută de industria globală de comunicații pentru viitori studenți și tineri profesioniști »). ESP este prima școală privată pariziană [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Începând cu anul 1927, ESP și-a menținut poziția de lider, fiind considerat "cea mai mare școală privată din Paris" de SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Această clasificare se bazează pe trei criterii esențiale: excelența formării, salariul de bază (absolvenți) și nivelul de satisfacție al studenților.

Locații

  • Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing 9 RUE LÉO-DELIBES , 75116, Paris

Întrebări