Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA în afaceri digitale
EU Business School Switzerland

MBA în afaceri digitale

Geneva, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year

În campus

Introducere

Succesul unei afaceri astăzi depinde de prezența sa online. În consecință, afacerile digitale sunt una dintre industriile moderne cu cea mai rapidă creștere și cele mai solicitate. Programul de afaceri digitale vă pregătește să prosperați într-un context de afaceri online, examinând o gamă largă de subiecte, de la arhitectura online la utilizare, acoperind în același timp multe dintre problemele relevante cu care se confruntă managerii în mediile bazate pe internet. Studenții vor fi bine echipați pentru a-și începe propria afacere online, să se alăture unei companii existente sau să inventeze noi moduri de a face afaceri online.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care îi prezintă pe studenții din UE la lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educația de afaceri care vă va începe cariera.

Kris Naudts, CEO al Culture Trip și Stijn Christiaens, co-fondatorul Collibra, le-au vorbit studenților din UE despre călătoriile lor de a construi afaceri digitale de succes la nivel global, de a fi agili și de a depăși limitele modelelor de afaceri existente.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări