Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA în Antreprenoriat
EU Business School Switzerland

MBA în Antreprenoriat

Geneva, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year *

În campus

* pe an

Introducere

Întreprinderile în creștere trebuie să se adapteze la schimbările de mediu și tehnologice. Acest important pregătește studenții pentru provocările de a înființa și de a dezvolta o afacere în climatul dinamic actual. UE îi va ajuta pe studenți să construiască cadrul pentru noua lor aventură și să le ofere abilitățile necesare pentru a deveni lideri antreprenoriale. Elevii vor dezvolta capabilități cheie pentru succes în domeniile dezvoltării de noi produse și servicii, precum și în gestionarea afacerilor mici și familiale.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care introduc studenții din UE în lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educație în afaceri care vă va începe cariera.

Cofondatorul Starbucks, Zev Siegl, a continuat să fondeze numeroase alte afaceri și să îndrume antreprenori din întreaga lume pentru a-și atinge obiectivele. El și-a împărtășit ideile despre găsirea succesului ca antreprenor cu studenții din UE.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări