Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA în Managementul Sportului
EU Business School Switzerland

MBA în Managementul Sportului

Geneva, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year *

În campus

* pe an

Introducere

Piața sportului este o industrie de miliarde de dolari, cunoscând o expansiune rapidă în regiuni precum China, Rusia, Brazilia și Orientul Mijlociu. Industria oferă absolvenților oportunități diverse și dinamice, de la sporturi profesionale la gestionarea de evenimente și sponsorizare corporativă. Profesioniștii care doresc să lucreze în acest domeniu necesită o mentalitate inovatoare, creativă și un set de competențe din ce în ce mai specializat. Acest program pregătește studenții să facă față acestor provocări prin cursuri de marketing și management sportiv, precum și management financiar, aplicat sportului și sponsorizării.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care introduc studenții din UE în lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educație în afaceri care vă va începe cariera.

COO al Manchester City FC Omar Berrada este absolvent al EU Business School. Omar a fost un invitat al seriei noastre exclusive de conferințe Learning From Leaders anul trecut, unde a oferit studenților sfaturi despre cum să își construiască cariera în sport.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări