Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA în Managementul Turismului
EU Business School Switzerland

MBA în Managementul Turismului

Geneva, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year

În campus

Introducere

Turismul este industria cu cea mai rapidă creștere din lumea afacerilor de astăzi, iar companiile continuă să solicite managerilor calificați din punct de vedere academic să le ofere o perspectivă asupra industriei. Această specializare explorează teoriile, practicile și modelele de afaceri care alcătuiesc domeniul turismului și al timpului liber. Concentrându-se pe dezvoltarea abilităților executive și a aptitudinilor strategice, acest program va oferi competențele cheie necesare în industrie, dezvoltând în același timp o înțelegere a nevoilor de management internațional și intercultural.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care îi prezintă pe studenții din UE la lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educația de afaceri care vă va începe cariera.

Cu peste 20 de ani de experiență în ospitalitate, Președintele Global Operations la Four Seasons Hotels and Resorts, Christian Clerc, și-a oferit viziunea optimistă asupra unei industrie a călătoriilor durabile. El a sfătuit studenții cum să construiască și să conducă un brand de ospitalitate global de succes.

Admitere

Curriculum

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări