Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA în marketing internațional
EU Business School Switzerland

MBA în marketing internațional

Geneva, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year

În campus

Introducere

Comercializarea de produse și servicii este un aspect important al oricărei afaceri. Livrarea eficientă a ofertelor unei companii este cheia succesului în lumea afacerilor în continuă evoluție și diversă. Acest program oferă cadrul pentru înțelegerea piețelor, a concurenților, a portofoliilor de produse și a comportamentului consumatorilor dintr-o perspectivă internațională. Elevii vor afla despre cele mai recente evoluții în strategiile de marketing digital, publicitate și mass-media, pregătindu-i pentru o carieră în marketing internațional.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care îi prezintă pe studenții din UE la lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educația de afaceri care vă va începe cariera.

Salvatorul industriei elvețiene de ceasuri, Jean-Claude Biver, LVMH Group, Zenith și Hublot, a adus o gură de aer proaspăt fiecăruia dintre mărcile pe care le-a condus. El le-a explicat studenților din UE cum să obțină perspectiva creativă și mentalitatea antreprenorială fundamentale pentru înființarea și conducerea unei afaceri de succes.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări