Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introducere

Începeți-vă povestea de succes cu noi!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) este o universitate privată foarte recunoscută din Estonia, situată în orașul inteligent multiplu premiat numit Ülemiste City. Temele cheie care leagă programele noastre sunt antreprenoriatul și creativitatea. Ne propunem să le oferim studenților noștri abilități, rețele și mentalități pentru a-și schimba viața și a avea impact asupra lumii!

Salutăm studenți din întreaga lume pentru a studia programe de licență și masterat care pot fi luate în engleză, rusă și estonă. Programele noastre de studiu sunt susținute de o infrastructură IT adaptată nevoilor de învățământ cu normă întreagă, part-time, precum și învățării la distanță.

Printre numeroasele motive pentru alegerea Universității Estoniene de Antreprenoriat din Științe Aplicate, șase se remarcă:

• Toate programele noastre sunt acreditate de stat.

• Suntem universitatea antreprenorilor, de către antreprenori și pentru (viitori) antreprenori. Oferim studenților noștri un contact intens cu lumea afacerilor pe parcursul studiilor lor prin prelegeri de vizită, întâlniri informale regulate și stagii.

• Ne aflăm în Tallinn, denumită „Comunitatea inteligentă a anului 2020” și unul dintre punctele fierbinți de pornire din Europa, cu oportunități mereu mai bune.

• Universitatea noastră este recunoscută de numeroase organizații profesionale și am primit mai multe premii de la guvernul eston.

• Suntem liderul pieței în învățământul superior privat din Estonia prin faptul că suntem exclusivi, păstrând procedurile noastre simple și atenția noastră acolo unde ar trebui să fie - oferind celor 1600 de studenți cea mai bună educație antreprenorială posibilă.

Pentru a face o cerere, vă rugăm să consultați site-ul web pentru cerințele de admitere și cursuri, asigurându-vă că vă depuneți cererea la timp, deoarece termenul limită pentru primirea semestrului 2021 pentru cetățenii din afara UE și cetățenii UE este deja 18 decembrie 2020! Data limită de admitere pentru rezidenții permanenți și cetățenii Estoniei este 31 ianuarie 2021.

Pentru semestrul de primăvară puteți aplica pentru următoarele cursuri:

  • BA Startup Antreprenoriat
  • BA Creativitate și inovare în afaceri
  • BA Dezvoltare software și antreprenoriat
  • MBA International Business Administration

APLICAȚI DIRECT PRIN ACEST LINK: href = "https://www.euas.eu/

Pentru a afla mai multe despre noi, vă rugăm să urmați canalele noastre de socializare:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, contactând Departamentul nostru de admitere prin e-mail admissions @ EUAS .eu.


EU

Locații

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Întrebări