Keystone logo
Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst Full-time MBA
Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst

Full-time MBA

Request duration

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* 25454 dacă locuiţi în-stare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Luaţi în considerare beneficiile:

Studenţi cu merite deosebite şi-Rate prima facultate: Isenberg MBA clasă este formată din studenţi şi motivat luminoase care provin din medii diverse şi experienţele profesionale. Şcoala menţine un proces selectiv de admitere pentru a asigura angajamentul program de calitate, şi student la învăţare şi cariera profesională. Isenberg MBA facultate sunt recunoscute la nivel naţional ca excelent profesori, cercetători şi consultanţi.

De înaltă calitate şi atent proiectată Curriculum: curriculum primul an oferă cunoştinţe de afaceri de bază necesare pentru succesul într-un stagiu de vara, un pas esenţial şi al doilea între primii ani ai programului. Al doilea an permite elevilor să se concentreze în domenii specifice de interes profesional şi de a obţine valoroase experienţă a lumii reale în timpul unui proiect de consultanta semestru-lung. Isenberg program de MBA este acreditat de AACSB.

Programul de personal: studenţi Isenberg a colabora la activitatea lor academică, cariera parts experienţe şi să crească împreună afara sălii de clasă. Elevii sunt încrezători şi auto-condus, dar nu exterior competitive. Facultatea ştiu MBA studenţi ca indivizi şi de a înţelege interesele lor academice şi profesionale.

Facilitatea NOU: Isenberg program de MBA este găzduit în cadrul Universităţii noul 47,000 metri patrati Alfond Centrul de Management. Centrul, deschis în 2002 ca o completare la clădirea originală şcolii, oferă state-of-the-art-learning facilităţi, inclusiv accesibilitatea la internet fără fir, un centru comercial în timp real, săli de clasă cu DVD, audio-conferinţe şi capabilităţi video-conferinţe, şi un laborator calculator extinse. Centrul găzduieşte, de asemenea mai multe camere Breakout de conferinţe pentru discuţii de grup mai mic, camere interviu pentru recrutare de pe-campus, si un lounge student MBA.

Valoare extraordinară: MBA Isenberg rămâne una dintre cele mai mari valori în domeniul educaţiei de afaceri absolvent. Multi studenti full-time primi Asistenţi, care implică de lucru alături de profesori Isenberg pe curente de cercetare şi activităţile de la clasă. În schimb pentru această lucrare, studentul primeşte de şcolarizare şi taxe în deplină şi oferă o bursă suplimentară bi-săptămânal şi de asigurări de sănătate cuprinzătoare.

Resurse extinse: Universitatea din Massachusetts este o universitate de clasă mondială, cunoscut pentru restante universitare şi de cercetare. Universitatea de inginerie, matematică şi şcoli sportive de gestionare a oferi studenţilor MBA o oportunitate de a diversifica experienta lor prin intermediul cursurilor de MBA al doilea an. Adresa Isenberg oferă oportunităţi abundente pentru apetitul intelectual, artistic, în aer liber, şi culinare. Amherst este situat convenabil în cinci Colegiul Spaţiul de Massachusetts, inclusiv la Universitatea, Colegiul Amherst, Colegiul Hampshire, Mt. Holyoke College, şi Colegiul Smith. Marile oraşe din Boston, New York şi Hartford sunt în apropiere, precum şi munţii pitoreşti şi a coastelor New England.

Aceasta se adaugă până la cariera de succes: Isenberg studenţi MBA au constant efectuat cu succes în căutările lor pentru stagii şi locuri de muncă. Acest lucru este realizat prin intermediul reţelei de absolventi, conexiunile corporative la Şcoala Isenberg şi Universitatea din Massachusetts, precum şi prin pregătirea de locuri de muncă de căutare prin intermediul unui curs obligatoriu de gestionare a carierei şi Chase Centrul de Carieră ..

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MBA, Master în Administrarea Afacerilor
    • Online Spain
  • MBA en Dirección y Administración de Empresas Digitales
    • Madrid, Spania
  • MBA managementul resurselor umane și managementul talentelor
    • Germany Online, Germania