Keystone logo
Euripides University Centre of Marilia (Centro Universitario Eurípides de Marília (UNIVEM))

Euripides University Centre of Marilia (Centro Universitario Eurípides de Marília (UNIVEM))

Euripides University Centre of Marilia (Centro Universitario Eurípides de Marília (UNIVEM))

Introducere

Fundația pentru Educație Eurípides Soares da Rocha (FEESR) și-a început activitatea în domeniul învățământului superior la 8 august 1967. Instituție cu caracter filantropic și cu caracter spiritist, de la implantare (până astăzi), rămâne aliniată scopurilor, inclusiv, emanate de programele și proiectele guvernului federal, în prezența și oferta de burse și promovarea oportunităților către cei mai defavorizați din punct de vedere economic.

La momentul creării sale, FEESR avea o structură compusă din trei cursuri: Drept, Administrarea afacerilor și Științe contabile.

După ce, în 1998, și-a extins activitățile, instituția a deschis noi cursuri: comerț exterior, marketing și analiză de sisteme; Informatică; și traducător. În aceeași perioadă, urmărind să urmeze studii postuniversitare, a început, de asemenea, să ofere cursuri de specializare lato sensu, în domeniile drept, administrație și contabilitate.

Având în vedere această nouă configurație, în 2000, au apărut două programe de masterat autorizate de CAPES, unul în domeniul dreptului și celălalt în domeniul informaticii. Și, după ce, în 2003, instituția a solicitat Ministerului Educației (MEC) acreditarea sa ca centru universitar, pe baza transformării facultăților de atunci integrate; noul nume a devenit apoi Centro Universitário Eurípides de Marília, al cărui acronim este UNIVEM. Calificat să funcționeze ca centru universitar, în 2003, UNIVEM a început să ofere și cursuri tehnologice de licență, în domeniile managementului, proiectării și tehnologiei informației. Astfel, a apărut IST (Instituto Superior de Tecnologia).

Recent, la începutul anului 2013, instituția a suferit o altă schimbare semnificativă în organizarea sa academică. Cursurile sale, care până în acel moment, erau oferite în regimul școlar anual, erau găzduite având ca perioadă semestrială o perioadă academică. Astfel, astăzi, toate cursurile UNIVEM sunt predate semestrial.

Locații

  • Mirante do Paranapanema

    Avenida Higino Muzi Filho,529, 17525-901, Mirante do Paranapanema

    Întrebări