Keystone logo
Euroinnova International Online Education Master MBA în administrarea și managementul afacerilor
Euroinnova International Online Education

Master MBA în administrarea și managementul afacerilor

Atarfe, Spania

800 Hours

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.380 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Luați-vă masterul și veți dobândi abilitățile și cunoștințele necesare, care vă vor permite să deveniți un specialist în managementul afacerii, formându-vă astfel să vă puteți dezvolta profesional în acest sector, ca un profesionist calificat pentru acesta.

Master în administrarea afacerilor

Următorul master în administrarea afacerilor vă pregătește să vă specializați prin dobândirea de cunoștințe avansate despre administrarea și managementul afacerilor. Dacă ești pasionat de domeniul administrării și managementului afacerilor, acum te poți înscrie la acest master. Dacă doriți să cunoașteți lumea afacerilor în profunzime și, mai precis, managementul afacerilor, acesta este cursul pe care îl căutați.

Acest Master of Organisation Management Business abordează următorul obiectiv: să vă pregătească să cunoașteți cunoștințele și fundamentele necesare mediului de afaceri și să aplicați tehnici de management și direcție în sectorul de afaceri.

De ce să studiezi un master în administrarea afacerilor?

Diferența dintre succesul sau eșecul unei companii este de obicei asociată direct cu activitatea de conducere și direcție a directorilor săi superiori, motiv pentru care unul dintre elementele de diferențiere dintre ei, pe lângă experiență, este Formarea pe care au primit-o, studierea unui masteratul în managementul afacerilor este o asigurare de calificare pentru a putea exercita în funcții de mare importanță pentru o organizație, grație acestor studii, abilitățile superioare celor ale diplomei universitare pot fi dobândite datorită complexității mai mari a conținutului.

În plus, în acest mediu este esențial să te poți diferenția pentru a obține un loc de muncă de calitate și cu condiții bune, pentru aceasta, studierea unui master în managementul afacerilor este o oportunitate excelentă, deoarece datorită acestui lucru o persoană poate certifica că au obținut o pregătire mai specializată și că este capabil să exercite în situații de responsabilitate mai mare.

Master în managementul afacerilor la distanță

Este adesea dificil să poți lua un master din cauza diferiților factori, cum ar fi economia, sau din cauza incompatibilității cu alte responsabilități, cum ar fi o persoană care lucrează și nu poate studia. Toate acestea nu mai sunt o problemă datorită Masterului în Administrarea Afacerilor oferit de școala virtuală de predare Euroinnova Business School, această ofertă este complet online, adică se face online, studentul are libertate de orar și auto-organizare, aceasta Este un mare avantaj să poți studia în timp ce lucrezi, de exemplu. În plus, evitând călătoriile, economisești și multe costuri asociate acestora, cum ar fi transportul în sine, diurna sau locuința în cazul în care centrul de studii este departe de casă.

Noi te vom astepta!

Caracteristici generale

Rezumatul oportunităților profesionale pentru Master în managementul afacerilor:

Dacă sunteți dedicat lumii managementului afacerilor și doriți să dobândiți cunoștințe avansate despre administrarea și managementul afacerilor, acesta este timpul dvs., cu Master MBA în administrarea și managementul afacerilor veți putea învăța tehnicile adecvate pentru a îndeplini această funcție în cel mai bun mod posibil. Datorită acestui Master, veți cunoaște aspectele fundamentale ale funcțiilor care trebuie îndeplinite în mediul administrării afacerilor, învățând metodele care vă vor ajuta să gestionați aspecte precum managementul muncii, contabilitate, impozitare, comerț exterior etc.

Obiective principale în managementul afacerii:

Luați masterul nostru în managementul afacerii, cu care puteți atinge următoarele obiective:

 • Dezvoltă abilitățile necesare pentru a aborda direcția strategică.
 • Cunoașteți elementele care alcătuiesc un plan de afaceri și dinamica proiectării și dezvoltării acestuia.
 • Oferiți bazele pentru desfășurarea proceselor administrative ale companiei, în special: salarizare și securitate socială; Contabilitate și facturare; Obligațiile fiscale.
 • Integrează aceste sarcini de management în planificarea afacerii și luarea deciziilor, printr-o viziune globală și utilizarea corectă a informațiilor despre situația companiei în raport cu diferitele domenii în care intervine profesionistul.
 • Realizați o direcție strategică a resurselor umane.
 • Planificați șabloane de lucru.
 • Cunoașteți tehnicile politicii de remunerare.
 • Aplicați strategia de recrutare 3.0.
 • Adânciți negocierea, tehnicile sale și figura pe care o joacă negociatorul.
 • Stabiliți în ce constau relațiile de grup, dinamica și tehnicile de grup, permițând aprofundarea abilităților sociale în managementul grupului.
 • Definiți conflictele și modurile lor de prevenire, gestionare și soluționare.
 • Profundați în stres și în motivația muncii.
 • Distingeți ce este comunicarea și funcția acesteia în companie.
 • Aflați rolul marketingului în sistemul economic și în managementul afacerilor.
 • Cunoașteți fundamentele marketingului online și a poziționării web.
 • Aflați diferitele tehnici de poziționare naturală, strategii de poziționare și eficacitate.

Oportunități profesionale pentru master în managementul afacerilor:

Faceți masteratul nostru în managementul afacerilor, cu care veți dobândi abilitățile și cunoștințele necesare, care vă vor permite să lucrați în administrarea și managementul afacerilor, comerț exterior, administrarea impozitelor și managementul muncii.

La ce vă pregătește masterul în managementul afacerii:

Acest master MBA în administrarea și managementul afacerilor vă pregătește să înțelegeți pe deplin mediul de afaceri în raport cu tehnicile de management și management adecvate, dobândind cunoștințele adecvate pentru a dezvolta acțiuni de muncă, fiscale și comerciale în sectorul de afaceri.

Cine este masterul în managementul afacerii care vizează:

Master MBA în administrarea și managementul afacerilor se adresează lucrătorilor din sectorul afacerilor interesați să dobândească cunoștințele care le vor permite să continue formarea în domeniu și să își profesionalizeze tehnicile legate de funcțiile de administrare și management al afacerilor.

Caracterul oficial al instruirii:

Această formare nu este inclusă în sfera formării oficiale reglementate (educație timpurie, educație primară, învățământ secundar, formare profesională profesională FP, bacalaureat, diplomă universitară, master universitar oficial și doctorat). Prin urmare, este o formare complementară și / sau de specializare, care vizează dobândirea anumitor abilități, abilități sau aptitudini de natură profesională, care pot fi evaluate ca merit în bursele de locuri de muncă și / sau concursuri, întotdeauna în cadrul secțiunii Formare. și / sau formare continuă, este întotdeauna esențial să se revizuiască cerințele specifice pentru evaluarea băncii publice de locuri de muncă specifice la care dorim să aplicăm.

Despre Școală

Întrebări