Keystone logo
Euroinnova International Online Education Master MBA în managementul și administrarea afacerilor
Euroinnova International Online Education

Master MBA în managementul și administrarea afacerilor

Atarfe, Spania

1500 Hours

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.380 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Luați acest master european MBA în administrarea și administrarea afacerilor și deveniți expert în administrarea și administrarea afacerilor, datorită acestui master cu calificări multiple cu 10 credite ECTS pe care le puteți evalua în opoziții ale administrației publice și schimburi de locuri de muncă.

Orice schimbare începe cu o acțiune

Sunteți interesat să faceți un master în administrarea afacerilor? Mii de oameni studiază ADE, încercând să intre în lumea antreprenoriatului sau a managementului afacerii. În cadrul unei companii este esențial să existe profesioniști calificați care să gestioneze compania pentru a obține beneficiul maxim într-un mod organizat și optimizat. Acest masterat în administrarea afacerilor vă oferă cunoștințe și abilități profesionale pentru a obține succesul companiei dvs. care desfășoară activități în diferite domenii ale companiei, cum ar fi economie, finanțe, marketing, resurse umane etc.

Dacă doriți o pregătire mai generală în managementul afacerilor, vă recomandăm să urmați acest Master MBA în managementul și administrarea afacerilor, deși la Euroinnova avem și o mare varietate de cursuri conexe unde vă puteți specializa cunoștințele într-un domeniu mai specific al afacerii. . firme.

Ce este administrarea afacerilor?

Administrarea afacerilor este o știință socială, economică și tehnică al cărei obiectiv principal este de a realiza o serie de tehnici și instrumente pentru a obține beneficiul maxim pentru companie. Acest lucru se realizează prin principiile:

 • Organizare;
 • Planificare;
 • Managementul și controlul resurselor în toate domeniile, cum ar fi umane, economice, tehnologice etc.

Pe scurt, urmărește să controleze toate domeniile companiei într-un mod general, pentru a optimiza rezultatele cât mai mult posibil. Pentru a desfășura această activitate în cadrul unei companii, este necesar să aveți o serie de abilități profesionale, cum ar fi lucrul în echipă, organizarea, conducerea etc; Toate aceste cunoștințe și abilități pot fi dobândite odată cu finalizarea acestui master în administrarea afacerilor.

Motive pentru a studia Master în Administrarea Afacerilor

Există multe motive pentru a studia acest master în administrarea afacerilor, acestea sunt unele dintre cele mai frecvente:

 • Creați-vă propria companie.
 • Spirit antreprenorial.
 • O mare varietate de oportunități de angajare.
 • Maximizarea profitului.
 • Responsabilitate și leadership mai mari în cadrul companiei.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care este convenabil pentru tine să urmezi acest master online, pe lângă faptul că vei putea profita de comoditatea de a putea îndeplini sarcina de oriunde și fără program, ceea ce vă va permite să continuați să creșteți personal și profesional în același timp în care compania crește.

Dacă sunteți interesat de lumea afacerilor și doriți să înțelegeți mai bine cel mai eficient mod de a gestiona o companie, vă recomandăm să urmați acest master în administrarea afacerilor. În plus, acest masterat vă oferă sigiliul de calitate al companiei noastre pentru a vă ajuta în procesul de plasare profesională odată ce ați terminat studiile, profitați de această ocazie pentru a efectua formare continuă.

Reînnoiți-vă profilul profesional și dezvoltați-vă cariera profesională!

Caracteristici generale

Rezumatul oportunităților profesionale pentru un master în administrarea afacerilor:

La sfârșitul Master MBA, studenții vor putea să își asume managementul general al unei organizații, precum și să controleze managementul financiar al acesteia; își asumă responsabilitatea pentru deciziile strategice adoptate în cadrul Organizației; să gestioneze în mod optim echipele de lucru în diferitele lor domenii și să îndeplinească sarcini de motivație, management, management al schimbării, pe lângă dezvoltarea abilităților specifice pentru managementul personalului. În cele din urmă, vor învăța despre diferitele modalități de compensare profesională, fiind capabili să îndeplinească și sarcinile care permit auditarea internă și externă a managementului resurselor umane.

Obiectivele masterului în administrarea afacerilor:

Ca obiectiv general, putem stabili să oferim studenților cunoștințele necesare pentru organizarea, managementul și direcția organizațiilor de afaceri. La un nivel mai specific, se intenționează:

 • Dezvoltă abilitățile manageriale ale participantului, aprofundând viziunea globală a companiei.
 • Asumă roluri de conducere în afaceri globalizate, competitive și specializate.
 • Dezvoltarea gândirii strategice, inovării și capacității antreprenoriale.
 • Încurajați comunicarea și munca în echipă.

Oportunități profesionale pentru master în administrarea afacerilor:

Mediul de afaceri în general.

Pentru ce vă pregătește masterul în administrarea afacerilor:

La sfârșitul Master MBA, studenții vor putea să își asume managementul general al unei organizații, precum și să controleze gestionarea economico-financiară a acesteia. Veți fi pe deplin pregătiți să vă asumați responsabilitatea pentru deciziile strategice luate în cadrul organizației.

Cine este masterul în administrarea afacerilor care vizează:

Master MBA în managementul și administrarea afacerilor a fost conceput pentru specializarea absolvenților universitari din orice zonă care doresc să își orienteze cariera către această activitate de lucru.

Caracterul oficial al instruirii:

Această formare nu este inclusă în sfera formării oficiale reglementate (educație timpurie, educație primară, învățământ secundar, formare profesională profesională FP, bacalaureat, diplomă universitară, master universitar oficial și doctorat). Prin urmare, este o formare complementară și / sau de specializare, care vizează dobândirea anumitor abilități, abilități sau aptitudini de natură profesională, care pot fi evaluate ca merit în bursele de locuri de muncă și / sau concursuri, întotdeauna în cadrul secțiunii Formare. și / sau formare continuă, este întotdeauna esențial să se revizuiască cerințele specifice pentru evaluarea băncii publice de locuri de muncă specifice la care dorim să aplicăm.

Despre Școală

Întrebări