Keystone logo
European Leadership University

European Leadership University

European Leadership University

Introducere

Alăturați-vă unei comunități înfloritoare de talente și companii vizionare. Împreună vom fi pionieri în învățarea la locul de muncă pentru economia digitală.

Abordarea și metodologia noastră sunt înrădăcinate într-o activitate de bază - programul de educație complet. Oferim experiențe de învățare interactive și experiențiale.

Nu folosim o abordare tradițională în clasă. Fără examene, fără prelegeri, fără profesori. În schimb, ne concentrăm pe obținerea abilităților de domeniu (tehnice) și de conducere care sunt la cerere pe piața muncii, vă ajutăm să vă construiți un portofoliu prin sarcini practice și proiecte și vă punem în legătură cu facilitatori și mentori cu experiență directă în domeniu.

Iată cum inovăm experiența de învățare:

Pathways dincolo de Programe

Pregătiți-vă pentru un viitor tehnologic luminos. Alegeți una dintre carierele noastre căutate Pathways .

Campus oriunde

Flexibilitatea supremă – aflați unde vă aflați cu platforma noastră de învățare digitală și experiențială.

Învățare pentru întreaga persoană

Stăpânește abilitățile tehnologice, îmbunătățește oamenii și abilitățile de conducere, bucură-te de munca în echipă și construirea relațiilor.

Talentul nostru Pathways

Învățați pe măsură ce exersați și obțineți o diplomă universitară la locul de muncă. Alăturați-vă Talent Acceleratorul pentru a vă facilita intrarea pe piața muncii olandeză și europeană.

Pe scurt

Metodologia noastră unică de învățare vă permite să obțineți diploma în timp ce exersați abilitățile prin:

  • Ateliere săptămânale

  • Grupuri săptămânale de învățare prin acțiune

  • Proiecte și sarcini bazate pe muncă

  • Mentorat la cerere

  • Bilunar, primării la nivelul universității

Experiența de învățare ELU este potrivită pentru dvs.?

Va trebui să merg într-un campus?

Nu, platforma noastră online și atelierele cu fracțiune de normă/grupurile de învățare prin acțiune/mentorat vă permit să lucrați în timp ce studiați.

Unul dintre lucrurile pe care mi le doresc cu adevărat în educația mea este cineva care își cunoaște lucrurile și va lucra cu mine.

ELU este despre învățarea socială, unde veți avea ocazia să vă alăturați unei comunități de cursanți, mentori și facilitatori, prin ateliere, mentorat și grupuri de învățare prin acțiune.

Nu sunt un academic - sunt mai activ. Este această școală potrivită pentru mine?

Accentul nostru pe învățarea bazată pe proiecte îl face ușor și accesibil pentru persoanele a căror putere este învățarea practică.

Amsterdam ca hub

Amsterdam este una dintre primele 3 regiuni economice cu cea mai rapidă creștere din Europa. În calitate de partener al Consiliului Economic din Amsterdam și membru fondator al TechConnect, ne angajăm să aducem talent tehnologic global în regiunea Amsterdam.

Acreditare

Acreditare internațională

European Leadership University (ELU) este acreditat la nivel internațional de Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC). Pe lângă acreditarea internațională, European Leadership University (ELU) și-a primit licența educațională în 2015, cu decretul oficial și aprobarea Ministerului Educației și Culturii din Republica Turcă a Ciprului de Nord. Am primit acreditare instituțională în 2016 și am obținut acreditarea completă a programului în 2017 de către Consiliul de planificare, evaluare, acreditare și coordonare a învățământului superior, Nicosia, care este membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA), organizația umbrelă pentru agenții guvernamentale de acreditare recunoscute în Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA).

Ca universitate europeană pe deplin recunoscută:

  1. Diplomele noastre sunt acordate de European Leadership University din locul său principal de stabilire din Famagusta, Cipru de Nord

  1. Gradul acordat nu este o diplomă olandeză locală bazată pe Legea olandeză privind învățământul superior și cercetarea științifică (WHW)

  1. Gradele sunt recunoscute și acreditate de Ministerul Culturii și Educației și de Consiliul de Planificare, Evaluare, Acreditare și Coordonare a Învățământului Superior din Nicosia, Ciprul de Nord și Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC).

Instituție acreditată internațional ASIC

European Leadership University (ELU) a fost acreditat de Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC), fiind prima acreditare internațională pentru instituție.

ASIC este un organism independent de asigurare a calității cu sediul în Marea Britanie, specializat în evaluarea calității furnizorilor de educație din întreaga lume. Funcționează în peste 60 de țări și lucrează cu guverne și instituții pentru a îmbunătăți calitatea educației. Ei au criterii stricte pentru a evalua sistemele instituționale de învățământ din întreaga lume.

Instituție înregistrată CRKBO în Țările de Jos

ELU este recunoscută oficial și înregistrată la CRKBO (Registrul Central Kort Beroepsonderwijs). CRKBO („Registrul central Kort Beroepsonderwijs” în olandeză) este Registrul central pentru învățământul profesional scurt.

Admiterea în acest registru este exclusiv instituțiilor de învățământ care funcționează în conformitate cu codul de calitate și reglementările stabilite de guvernul olandez pentru legislația fiscală și în cadrul Uniunii EuropeneVorientări pentru educația profesională de calitate.

Înregistrarea are loc numai după trecerea cu succes a unui audit de către un organism independent desemnat de guvernul olandez (CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs sau Centrul pentru Educație Post-Inițială).

Recunoscut și listat în NARCIS

European Leadership University (ELU) a anunțat cu mândrie că este recunoscută ca Instituție de Cercetare a UE cu statut de sponsorizare a cercetării conform Directivei (UE) 2016/801 și, de asemenea, este listată în Sistemul Național de Informații de Cercetare Academică și Colaborări (NARCIS). NARCIS este o bază de date lider online cu date și publicații de cercetare științifică olandeză. Acesta indexează seturi extinse de date și publicații, inclusiv o mare parte a lucrărilor cu acces deschis.

Locații

  • Amsterdam, Ţările de Jos

  • Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

Întrebări