Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introducere

ESDST este școala de date a Rushford Business School acreditată de Institutul James Lind. Școala oferă programe de studii superioare în Știința și Tehnologia Datelor, al căror grad este acordat de Rushford Business School.

Facultatea și mentorii noștri sunt oameni de știință ai datelor și lucrează în poziții de renume în industrie. Predăm folosind metodologie aplicată cu set de date reale, iar gradul se încheie cu un proiect de consultanță. Acest lucru se face cu scopul de a încuraja studenții noștri să devină manageri de nivel mondial și oameni de știință ai datelor.

Livrarea noastră academică flexibilă permite studenților să aleagă programele noastre în funcție de angajamentul lor de timp. Programele noastre 100% online sunt potrivite studenților din întreaga lume. Programele noastre sunt concepute pentru a oferi echivalență online cu un program universitar obișnuit, valorificând tehnologia de clasă mondială, experții internaționali în știința datelor și educația de cea mai bună calitate.

ESDST își propune să promoveze educația tehnică și cercetarea în domeniul științei datelor, al analizei de afaceri și al tehnologiilor de ultimă oră. Programele de la ESDST oferă un avantaj remarcabil studenților de management și tehnici, împuternicindu-i să utilizeze datele și tehnologia pentru a rezolva problemele din lumea reală în mod eficient și eficient. Datele și tehnologia au devenit o parte integrantă a vieții cuiva, prin urmare, o apreciere a acestor două este imperativă în toate segmentele vieții umane - fie că este vorba de o viață personală sau profesională.

Programele sunt oferite atât online, cât și în mod mixt. Elevii au opțiunea de a alege modul în funcție de confortul lor. Pentru toate componentele combinate, este oferit și un echivalent online, prin urmare, în orice parte a lumii în care locuiți, puteți să vă selectați programele și să studiați cu noi.

Le recunoaștem pe amândouă; grade anterioare și experiență anterioară acumulată de cursanții la toate nivelurile. Acesta este luat în considerare la momentul admiterii, în funcție de tipul și durata programului.

De ce ESDST este o alegere excelentă pentru tine!

Avantajul ESDST

ESDST se concentrează pe o abordare bazată pe rezultate, în care eforturile consecvente sunt de a da putere cursanților să obțină rezultatele învățării care te fac pregătit pentru industrie. ESDST crede cu adevărat în cadrele academice durabile care pregătesc cursanții pentru viață și nu numai pentru o poziție de nivel de intrare pe care o fac majoritatea școlilor de afaceri.

MOTTO-ul nostru constă în RIIL, care îi împuternicește entuziaștilor să nu lase piatră neîntorsă pentru a se hrăni ca profesionist și ca ființă umană.

Academicieni responsabili

 • Educație de calitate – În calitate de pionieri în educația de calitate, menținem un nivel de studii care asigură că studenții trec la nivelul cerut după ce posedă abilitățile necesare. Universitățile noastre partenere sunt deja acreditate cel mai bine pentru educația lor de calitate, cum ar fi Swiss EduQua și asociațiile lor cu organisme internaționale de acreditare.
 • Livrare academică flexibilă – Modelul nostru de livrare academică online și combinată, cu un amestec adecvat de intrări sincrone și asincrone, vă permite să vă planificați inițiativele de învățare. Conținutul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, prin e-campus.

Tehnologia de informație

 • Decizii bazate pe date – Datele și tehnologia informației au devenit o parte integrantă a vieții personale și profesionale a fiecăruia. ESDST te pregătește pentru a lua decizii bazate pe date, ceea ce face ca recomandările tale să iasă în evidență în comparație cu colegii tăi.
 • MS Excel – Fiecare cursant ESDST va fi un expert în MS Excel, care este unul dintre instrumentele gratuite pentru a vă îmbunătăți productivitatea muncii.
 • Codare și instrumente - În funcție de programul pe care îl alegeți, veți învăța codarea în R sau Python și alte instrumente diferite, de exemplu, pentru a vă crea tablourile de bord.

Integrarea în industrie

 • Mentorship – Fiecărui cursant ESDST i se va aloca un mentor în industrie, cu care vă veți putea planifica traseul personalizat de carieră.
 • Servicii de plasare – Pe lângă abilitățile necesare pentru plasare, ESDST vă oferă un antrenor academic care vă ajută cu CV-ul, profilul LinkedIn, dezvoltarea abilităților de interviu. Pe lângă aceasta, celula noastră de industrie oferă o platformă pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea profilului în industrie. Cu abilități și oportunități de interviu, suntem siguri că vă vom putea plasa.
 • Evenimente de rețea în industrie – Învățarea de la experții din industrie este o parte integrantă a acestui program. Vor fi organizate sesiuni regulate pentru invitați, unde veți avea ocazia să ieșiți și să discutați cu oaspeții. Rețeaua va fi un aspect cheie în timpul programelor mixte. Chiar și multe module vor fi predate în comun de experți din industrie, permițându-vă astfel diverse platforme să învățați de la experții din industrie și, da, să nu uitați de mentorat menționat mai devreme.
 • Consulting Capstone Project – Ce zici de a lucra la o problemă reală de afaceri, de a prelua date și de a recomanda soluții companiei în calitate de consultant de afaceri? Există, corect. Aceasta este o parte recomandată a programelor de studii. Spre deosebire de orice altă școală de afaceri, care vă oferă doar o oportunitate pentru o teză de master, ESDST vă oferă o oportunitate de a colabora cu o companie pentru a-și rezolva problemele de afaceri.

Abilități de viață

 • Mediu intercultural – ESDST este un institut internațional în care toți studenții din întreaga lume vor studia împreună. Imaginați-vă că lucrați la un proiect trans-național, învățarea va fi imensă. Companiile cheltuiesc milioane de dolari pe sensibilizarea interculturală, dar o veți obține doar din studii.
 • Abilități de leadership – Planul tău de studiu este în mâinile tale. Lucrezi în timp ce studiezi, prin urmare, planificând în avans toate componentele livrării academice, precum și față de muncă. Aceste abilități organizatorice vă îmbunătățesc abilitățile de planificare și de auto-motivare.
 • Abilități soft și comunicare – Comunicarea face ca un lider să iasă în evidență de alți profesioniști. Comunicarea dvs. scrisă se va îmbunătăți cu fiecare modul care progresează, iar comunicarea dvs. verbală va avansa cu oportunități de discuții pe forum.

Locații

Locații
 • Geneva, Elveţia

Întrebări