Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST MBA în Business Analytics
European School of Data Science and Technology - ESDST

MBA în Business Analytics

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.000 / per year

În campus

Introducere

Potrivit rapoartelor recente, se estimează că piața globală de analiză a afacerilor va atinge o valoare de 512,04 miliarde USD până în 2026, reflectând un CAGR remarcabil de 14,7%. Această creștere exponențială semnifică rolul integral pe care îl joacă informațiile bazate pe date în modelarea viitorului afacerilor. Numai în Statele Unite, Biroul de Statistică a Muncii anticipează o creștere cu 25% a cererii de analiști de cercetare de piață și specialiști în marketing până în 2029, o rată mult mai rapidă decât media pentru toate ocupațiile. Mai mult, un studiu realizat de Graduate Management Admission Council (GMAC) arată că 52% dintre angajatori intenționează să angajeze absolvenți de școli de afaceri cu experiență în analiza datelor și managementul datelor mari.

Programul nostru de MBA în Business Analytics a fost dezvoltat pe baza cercetării că managerii de afaceri cunoscători de date sunt manageri mai buni. Prin urmare, în loc să studiați în două programe - Business Analytics și Management separat, acest singur program își propune să integreze datele la fiecare pas al luării deciziilor de afaceri. Acest program de master în administrarea afacerilor oferă un avantaj oricărui profesionist, echipându-i cu abilități mai bune de luare a deciziilor, informându-i despre domeniile holistice de management pentru a le permite să fie un executiv de nivel superior. Business Analytics le permite managerilor de afaceri să integreze decizii bazate pe date, care sunt mai bune decât deciziile bazate pe sentimente sau experiențe trecute.

Programele noastre sunt concepute astfel încât să stimuleze CV-urile cursanților și să vă facă nu numai să învățați teoretic, ci și să implementați concepte imediat. Cursurile noastre sunt concepute de experți din industrie care au recomandat concepte și instrumente în practică. Cu laboratoarele noastre, veți obține o înțelegere holistică a celor mai imperative domenii necesare pentru dezvoltarea societală și personală. Cursurile noastre e-learning pregătite de experți din industrie vă permit să exersați 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, în cazul în care pierdeți cursurile. După finalizarea studiilor, veți avea opțiunea de a obține acces pe viață la cursurile noastre de perfecționare.

După încheierea acestui program, studenții vor fi:

  • Capabil să înțeleagă Big Data și analiza lor în lumea reală.
  • Expertizat cu principiile Big Data Analytics și tehnici de rezolvare a problemelor.
  • Capabil să efectueze colectarea datelor de mari dimensiuni dintr-o gamă largă de surse de date.
  • Analizați critic seturile și implementările existente de date Big Data, ținând cont de valorile practice și de utilitate.
  • Capabil să folosească abilități avansate de analiză statistică pentru a testa ipoteze și pentru a genera și prezenta noi informații și perspective din seturi mari de date
  • Capabil să înțeleagă și să demonstreze cunoștințe avansate de analiză a datelor statistice aplicate la seturi mari de date.
  • Capabil să analizeze cadrul Big Data precum NOSQL pentru a stoca și procesa eficient Big Data pentru a genera analize.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări