Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST MBA în gestionarea datelor mari
European School of Data Science and Technology - ESDST

MBA în gestionarea datelor mari

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.000 / per year

În campus

Introducere

MBA în gestionarea datelor mari

MBA în Big Data Management a ocupat primul piedestal de pe tot globul. Indiferent de natura industriei, big data a cultivat moduri complet neconvenționale de a privi și de a lucra cu datele ghidate de principii statistice și matematice standard. Ceea ce este fascinant sunt cunoștințele profunde pe care le obținem cu aceasta – „Datele sunt noul combustibil” – așa cum se cunoaște în mod obișnuit. Fie că este vorba despre industrie sau mediul academic, Big Data Management & Analytics este principalul obiectiv. Motivul este că datele au crescut cu salturi și limite. Drept urmare, companiile au nevoie din ce în ce mai mult de candidați care pot analiza și înțelege rapid implicațiile unor cantități uriașe de informații.

Acest program le-ar permite studenților să sorteze și să analizeze datele și să obțină informații organizaționale valoroase din acestea. Aplicarea analizei de date mari se extinde la o multitudine de domenii de afaceri, inclusiv finanțe, marketing, lanț de aprovizionare și multe altele. Programul postuniversitar de analiză a datelor mari implică o abordare multidisciplinară în care se acordă o atenție deosebită instrumentelor de date mari emergente precum Hadoop și Cloud Architecture. Acest program este tot ce ar avea nevoie pentru a face o schimbare eficientă în carieră și pentru a pătrunde în lumea analizei datelor mari. MBA în Big Data Management este un program de studii experiențiale care își propune să te transforme într-un manager strategic de Big Data sau un specialist în Big Data în economia actuală bazată pe date. Oferă un avantaj oricărui profesionist, echipându-i cu abilități mai bune de luare a deciziilor și informându-i cu privire la domeniile holistice ale managementului pentru a le permite să fie un director de nivel superior.

Seturile de date folosite pentru predare vor fi date reale bazate pe diverse industrii precum biotehnologie, energie, servicii financiare, jocuri, ospitalitate, guvern, producție, farmaceutice, telecomunicații, călătorii și turism etc. Proiectul Capstone permite studenților să lucreze la probleme reale de afaceri. . Acest lucru vă face să fiți angajat în aproape toate industriile și toate verticalele.

După încheierea acestui program, studenții vor fi:

  • Capabil să dezvolte capacitatea de a citi și înțelege cantități uriașe de date.
  • Capabil să înțeleagă diverse metodologii pentru a curăța/analiza datele din diverse surse.
  • Capabil să dezvolte capacitatea de a pune la îndoială validitatea și utilizarea datelor primite și relevanța acestora pentru a rezolva problema în cauză.
  • Capabil să dezvolte capacitatea de a adopta diverse instrumente/tehnologie/platforme utilizate în scenariul de date mari.
  • Capabil să construiască perspective și abilități pozitive care creează lideri manageriali productivi și rețele de afaceri pentru a crea echipe de clasă mondială.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări