Keystone logo

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

A logo

Introducere

Universitatea ta. Viadrina.

Viadrina este situat în inima Europei - internaționalitate este marca sa. studenți și instructorii săi provin din peste 80 de țări. Acesta ar trebui să vină ca o surpriză faptul că elevii au posibilitatea de a lua cursuri de limbi străine, la centrul de limba universității și de studiu sau stagii complete de străinătate.

Acest lucru este în cazul în care începe Europa.

Noastre 6,000 studenții internaționali din 85 de țări studiu de drept, economie și cultură

De la redeschiderea Viadrina în 1991, Universitatea Europeană a dezvoltat într-o adresă de renume internațional la granița germano-poloneză, cu aproximativ 6.000 de studenți înscriși acum.

Aspecte europene și internaționale de drept, economie și cultură joacă un rulou special în planurile de studii oferite de facultățile noastre de Drept, Administrarea Afacerilor și Economie și Științe Culturale.

Una Programm, două grade.

Noi oferim grade duble internaționale.

Se poate finaliza aproximativ 20 de grade diferite duble internaționale la nivel de licență sau master la Viadrina. Un bun exemplu în acest sens este Programul de Master de Studii Europene, proiectat și întreținut de toate cele trei facultăți Viadrina, care pot fi completate și cu un grad dublu germano-poloneză sau germană-franceză.

Bună orientare înseamnă un mare succes.

Va oferim clasa de dimensiuni mici și servicii personalizate.

Mediul de învățare la Viadrina este excelent, și are dimensiuni clasa mica, contactul direct cu personalul academic, servicii de student personalizate, oportunități de stagii și asistență de planificare a carierei. Viadrina oferă o atmosferă în care elevii se pot pregăti pentru examenele lor în pace, absolvent în timp util și să se pregătească pentru intrarea lor în viața profesională.

Bine ați venit la Viadrina familie!

Gazda Universitatea

Master Of Human Rights Internaționale și Drept Umanitar

Programul de Master este realizat la Universitatea Europeană Viadrina, fondat în 1991. Ca atare, ea continuă tradiția fină a primului Universitatea de Stat din Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Universitatea cuprinde trei facultăți, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Facultatea de Studii Culturale, în plus față de centre afiliate și institute. În strânsă colaborare cu Universitatea din Poznan, de asemenea, co-conduce Collegium Polonicum în orașul sora din Frankfurt (Oder), Słubice, situat în Polonia, în mod direct peste râul Oder din Viadrina.

În cooperare cu alte universități europene afiliate poloneze și Viadrina în special eforturile pentru a face față provocării unei Europe nou deschisă și sa extins construirea unui pod între Europa de Vest și de Est. Precum și Universitatea are numeroase alte instituții partenere internaționale din întreaga lume.

Locații

  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Întrebări