Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Introducere

EU Business School Online

Înființată în 1973, EU Business School (EU) este o școală de afaceri internațională, acreditată profesional, de rang înalt, cu campusuri în Barcelona, Geneva și München. Oferim cursuri mici și dinamice în limba engleză, cu cele mai bune programe academice atât din America de Nord, cât și din Europa. Abordarea noastră pragmatică a educației în afaceri pregătește studenții pentru o carieră în lumea afacerilor globalizată și în evoluție rapidă de astăzi.

UE oferă programe de fundație, licență, masterat, MBA și doctorat, atât în campus, cât și online, cu administrarea afacerilor, comunicare, management turistic, relații internaționale, management sportiv, management media digitală, afaceri internaționale, marketing, finanțe, întreprinderi și umane managementul resurselor, printre altele.

Prin intermediul rețelei noastre globale de parteneri academici, studenții pot obține diplome recunoscute de stat în campusurile UE cu Universitatea Roehampton din Londra, Universitatea din Derby din Marea Britanie și Universidad Católica de Murcia (UCAM) din Spania. Parteneriatele cu Universitatea Pace din New York, Universitatea din California din Riverside, Colegiul Fisher din Boston și Universitatea Shinawatra din Bangkok oferă studenților șansa de a obține o a doua calificare în timp ce studiază în medii diverse și îmbogățitoare. Programele Grupului UE sunt acreditate de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP) și de Adunarea Internațională pentru Educația Colegială de Afaceri (IACBE), recunoscute de Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA). De asemenea, deținem Acreditarea Internațională a Calității (IQA) acordată de Asociația pentru Dezvoltarea Managementului din Europa Centrală și de Est (CEEMAN). Grupul UE este, de asemenea, acreditat de EduQua, prima etichetă de calitate elvețiană orientată către educația ulterioară a adulților.

Campusurile UE sunt situate pe coasta Mediteranei, printre Alpii elvețieni și în capitala economică a Germaniei, oferind studenților posibilitatea de a trăi în patru medii distincte și îmbogățitoare. Studenții se pot transfera între campusuri și pot explora diversitatea din Barcelona, Geneva și Munchen. Acest lucru oferă o scuză excelentă pentru a învăța o limbă și a cunoaște o varietate de oameni, în timp ce experimentezi noi oportunități orientate spre afaceri. În plus, studenții pot participa la schimburi cu instituțiile noastre partenere din SUA, China, Marea Britanie, Spania, Thailanda, Malaezia, Taiwan, Mexic, Brazilia, Kazahstan, Canada și Rusia, printre altele.

Descoperiți EU Digital

Învățarea digitală

Educația evoluează constant, iar obținerea unei diplome digital este acum văzută ca o alternativă excelentă la programele din campus. Prin intermediul tehnologiei de ultimă oră și a unei lumi din ce în ce mai interconectate, Școala de Afaceri EU este în fruntea instruirii în afaceri, oferind programe flexibile și personalizate cu avantajele și libertatea învățării digitale.

Studenții noștri Digital Campus învață prin webinarii interactive live, proiecte de grup și simulări de afaceri. Programele sunt susținute pe platforme web ușor de utilizat și sunt furnizate de lectori apreciați care oferă îndrumări personalizate în timp real din întreaga lume.

Caracteristici Campus

Lumea afacerilor este acum mai conectată decât oricând. Pentru a răspunde nevoilor de afaceri ale viitorului, UE se concentrează pe furnizarea de educație la zi și internațională profesioniștilor viitorului.

EU Business School are patru campusuri situate în Spania, Elveția, Germania și Digital. Campusurile UE pot fi găsite pe coasta însorită a Mediteranei, la poalele Alpilor elvețieni, în capitala economică a Germaniei și pe internet, oferind studenților posibilitatea de a locui în trei orașe europene distincte și îmbogățitoare sau de a-și continua cariera în timp ce studiind online.

Descoperiți EU Digital

Campus digital

Studiul digital la EU Business School conectează instantaneu studenții la o rețea de colegi, lectori și experți în afaceri din întreaga lume. Prin programele noastre flexibile și accesibile, studenții își pot aranja studiile în jurul altor angajamente și pot beneficia în continuare de toate caracteristicile cheie ale unei educații în campus. Programele noastre digitale oglindesc omologii lor din campus și folosesc un amestec de tehnici tradiționale de predare și metode moderne. Cursurile sunt găzduite pe platforme ușor de utilizat, iar cea mai recentă tehnologie asigură o experiență de învățare inovatoare.

Programele sunt susținute de lectori apreciați și experimentați din industrie și din lumea academică deopotrivă. Programa noastră include sesiuni de vorbitori invitați și seminarii web live, precum și trei săptămâni în campus la Geneva, München și Barcelona.

  Admitere

  Procesul de admitere la EU Business School este simplu. Studenții pot alege să aplice online sau să trimită cererea prin poștă.

  Candidații sunt evaluați pe baza aplicației lor, ținând cont de potențialul de conducere al studentului, realizările academice, performanța la testele standardizate, activitățile extracurriculare și experiențele personale.

  Înscrierea are loc pe tot parcursul anului, profitând de datele de începere ale programului nostru pe tot parcursul anului. Studenții de la fundație și de licență își pot începe studiile în octombrie, ianuarie, mai și iulie, în timp ce programele noastre de master și MBA încep în octombrie, ianuarie și martie. Această flexibilitate permite studenților să înceapă să studieze cât mai curând posibil.

  Echipa noastră de admitere este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau întrebări pe care le puteți avea. Pentru a afla mai multe despre UE, vă încurajăm, de asemenea, să vizitați campusurile noastre, să cunoașteți studenții noștri actuali și să participați la cursurile și sesiunile noastre deschise.

  1. Completează-ți cererea și pregătește-ți documentele.
  2. Scrieți sau filmați eseul motivațional care îl însoțește.
  3. Trimiteți documentele necesare programului.
  4. Cererea analizată de Departamentul de Admitere.
  5. Așteptați confirmarea că locul dvs. a fost securizat.
  6. Începe-ți studiile la EU Business School.

  Clasamente

  • Clasat pe locul 1 în clasa și facultatea Diversity de QS Top MBA 2021
  • Program MBA Clasat pe locul 3 în Spania de către revista Forbes
  • Distins cu patru stele pentru excelență în educația în afaceri de către QS Stars
  • MBA-ul online al UE ocupă locul 20 în lume după QS Top MBA
  • MBA UE este recunoscut ca numărul 23 în lume de către America Economía
  • Clasat pe locul 42 în clasamentul QS European MBA 2021
  • Sa clasat pe locul cinci in Ghidul MBA al QS Return On Investment Report pentru cresterea salariilor in Europa
  • Plasată pe locul al șaselea ca cea mai bună școală de afaceri pentru studentele de la revista Capital
  • Clasat în top 100 la nivel mondial pentru specializarea în carieră (MBA în antreprenoriat)
  • Clasat în top 100 la nivel mondial pentru specializarea în carieră (MBA în marketing)
  • Clasat în Top 140 în clasamentul QS Global MBA 2021
  • MBA Online al UE s-a clasat pe primul loc în Clasamentul Global Online al Revistei CEO la șapte ani consecutivi
  • Clasat în Top Tier pentru programele MBA globale și europene de către revista CEO
  • Executive MBA din UE a clasat Tier One în Clasamentul Global Executive MBA al CEO Magazine
  • Program clasat Premier DBA de către revista CEO
  • A fost listată ca o școală de top 20 de reviste China Economic Review
  • Listată ca primă 30 de instituții europene de învățământ superior pentru antreprenoriat de către startup-uri din UE

  Locații

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08021, Barcelona

   • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

    • Geneva

     Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

     • Munich

      Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

      Întrebări