Keystone logo
EU Business School Master of Business Administration (MBA)
EU Business School

Master of Business Administration (MBA)

Munich, Germania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 21.900 / per year *

În campus

* pe semestre

Introducere

Master of Business Administration (MBA) este un program de un an cu trei semestre cu normă întreagă (90 ECTS). Acest program EQF de nivel 7 / NFQ de nivel 9 este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere critică a funcțiilor de bază ale afacerii, precum și managementul strategic al afacerilor, îmbunătățind în același timp capacitatea lor inovatoare și abilitățile practice, transversale și practice. Prin dobândirea unui set de abilități în managementul afacerii și strategia de afaceri într-un context global, studenții învață cum să gestioneze în mod eficient organizațiile și să fie flexibili în diverse medii de afaceri. În plus, studenții dobândesc abilități și competențe în dezvoltarea dinamică a leadershipului și luarea deciziilor strategice.

Acest program general oferă o bază solidă în disciplinele cheie de afaceri, permițând în același timp studenților să dobândească cunoștințe de specialitate într-un domeniu de interes prin studierea opționalelor din două din cele trei MBA diferite Pathways oferite la UE München.

La finalizarea acestui program, absolvenții vor fi dobândit abilitățile necesare pentru a începe sau a-și consolida cariera în afaceri, pentru a susține orice alte studii de afaceri și pentru a obține excelența la nivel executiv în profesia aleasă.

 • Durată : trei semestre / un an
 • Format : cu normă întreagă
 • Date de începere : octombrie și ianuarie
 • Titlul premiului : Master of Business Administration (MBA)
 • Număr de credite : 90 ECTS
 • Limba : engleză
 • Taxe pe semestru : 6.950 €
 • Locație : München
 • Organismul de atribuire : Calitate și calificări, Irlanda (QQI)
 • Nivel : EQF nivel 7 / NFQ nivel 9

Diplomă acordată

 • O diplomă recunoscută de stat la Master of Business Administration (MBA) la Dublin Business School, acordată de Quality & Qualifications Ireland (QQI).

Organismul de atribuire

Quality and Qualifications, Ireland (QQI) este organismul statului irlandez responsabil pentru asigurarea calității tuturor serviciilor de educație și formare din Irlanda. QQI stabilește criterii de asigurare a calității pentru sector și reglementează și aprobă programele de studiu.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care introduc studenții UE în lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educație în afaceri care va începe cariera ta.

Adrian Hallmark, CEO și președinte la Bentley Motors a vorbit despre abilitățile necesare pentru a reuși în lumea corporativă, despre importanța unei mari conduceri și despre tendințele care vor continua să modeleze afacerea. Vedeți videoclipul pentru a afla mai multe.

Avantajele studierii unui MBA

 • Construiți-vă rețeaua și reușiți în lumea afacerilor globale
 • Rețea internațională cu colegi de clasă, lectori și profesioniști în afaceri
 • Încurajați abilitățile antreprenoriale și începeți propria companie

De ce München?

Studierea unui MBA la München le permite studenților să își extindă cunoștințele de afaceri în centrul economic din Germania. Capitala vibrantă bavareză găzduiește numeroase sedii majore ale companiilor multinaționale, inclusiv BMW și Allianz, precum și o scenă de înființare înfloritoare și continuă activ inițiative pentru a oferi un mediu de viață mai ecologic și mai durabil.

Munchenul poate fi renumit pentru festivalul său anual Oktoberfest, dar are mult mai multe de oferit studenților care doresc să studieze afaceri. Orașul promovează și susține energic startup-uri inovatoare și companii de tehnologie, făcându-l un loc ideal pentru viitorii antreprenori pentru a dobândi cunoștințe, pentru a se implica și pentru a înființa proiecte noi și orientate spre viitor. Munchen oferă, de asemenea, studenților o gamă superbă de sporturi, aventuri în aer liber, socializare și oportunități de divertisment, asigurând o experiență de student completă.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări