Keystone logo
EU Business School MBA (Sisteme informaționale)
EU Business School

MBA (Sisteme informaționale)

Munich, Germania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 21.900 / per year *

În campus

* pe termen

Introducere

Master of Business Administration (MBA), cu un Pathway în sisteme informatice, este un program de un an cu trei semestre cu normă întreagă (90 ECTS). Pe lângă dobândirea de competențe avansate în managementul afacerii, strategie și alte discipline cheie de afaceri, acest program EQF nivel 7 / NFQ nivel 9 cu un Pathway în sisteme informaționale oferă cunoștințe inovatoare într-una dintre abilitățile cheie ale lumii moderne a afacerilor. Elevii vor învăța să evalueze în mod critic și să implementeze metodologiile și instrumentele celor mai bune practici utilizate pentru proiectarea și implementarea sistemelor de informații strategice. Ei vor dezvolta abilități avansate în afaceri și management, precum și cunoștințe de specialitate despre sistemele de informații strategice de afaceri, tehnologiile perturbatoare și inovațiile care apar în acest domeniu.

 • Durată : trei semestre / un an
 • Format : cu normă întreagă
 • Date de începere : octombrie, ianuarie și martie
 • Titlul premiului : Master of Business Administration (MBA)
 • Număr de credite : 90 ECTS
 • Limba : engleză
 • Taxe pe semestru : 6.950 €
 • Locație : München
 • Organismul de atribuire : Calitate și calificări, Irlanda (QQI)
 • Nivel : EQF nivel 7 / NFQ nivel 9

Diplomă acordată

 • O diplomă recunoscută de stat la Master of Business Administration (MBA) la Dublin Business School, acordată de Quality & Qualifications Ireland (QQI).

Organismul de atribuire

Quality and Qualifications, Ireland (QQI) este organismul statului irlandez responsabil pentru asigurarea calității tuturor serviciilor de educație și formare din Irlanda. QQI stabilește criterii de asigurare a calității pentru sector și reglementează și aprobă programele de studiu.

Învățarea de la lideri

Evenimentele care introduc studenții UE în lideri de succes la nivel global sunt un aspect fundamental al abordării noastre de a oferi educație în afaceri care va începe cariera ta.

Adrian Hallmark, CEO și președinte la Bentley Motors a vorbit despre abilitățile necesare pentru a reuși în lumea corporativă, despre importanța unei mari conduceri și despre tendințele care vor continua să modeleze afacerea. Vedeți videoclipul pentru a afla mai multe.

Avantajele studierii unui MBA

 • Construiți-vă rețeaua și reușiți în lumea afacerilor globale
 • Rețea internațională cu colegi de clasă, lectori și profesioniști în afaceri
 • Încurajați abilitățile antreprenoriale și începeți propria companie

De ce München?

Studierea unui MBA la München le permite studenților să își extindă cunoștințele de afaceri în centrul economic din Germania. Capitala vibrantă bavareză găzduiește numeroase sedii majore ale companiilor multinaționale, inclusiv BMW și Allianz, precum și o scenă de înființare înfloritoare și continuă activ inițiative pentru a oferi un mediu de viață mai ecologic și mai durabil.

Munchenul poate fi renumit pentru festivalul său anual Oktoberfest, dar are mult mai multe de oferit studenților care doresc să studieze afaceri. Orașul promovează și susține energic startup-uri inovatoare și companii de tehnologie, făcându-l un loc ideal pentru viitorii antreprenori pentru a dobândi cunoștințe, pentru a se implica și pentru a înființa proiecte noi și orientate spre viitor. Munchen oferă, de asemenea, studenților o gamă superbă de sporturi, aventuri în aer liber, socializare și oportunități de divertisment, asigurând o experiență de student completă.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări