Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introducere

Despre Exeed College

Exeed College, concepută în 2016, este o întreprindere prestigioasă a Westford Education Group, care oferă programe academice online/part-time de top. Furnizor de management al educației de talie mondială cu sediul în Emiratele Arabe Unite, Exeed College facilitează programe de doctorat în administrarea afacerilor și educație, programe de MBA specializate, programe de master în educație și diverse programe de calificare a profesorilor prin prezența sa extinsă în GCC, Africa, Asia, Sud-Est și țările europene. Programele educaționale excepționale oferite de universitățile internaționale de top și organizațiile care acordă premii le permit cursanților să se reinventeze și să exceleze în domeniile lor de expertiză.

Pentru a oferi diplome de clasă mondială, Exeed College a lovit coarda potrivită cu universitățile globale de top, angajate să ofere experiență studenților excepționale, predare de înaltă calitate, cercetare inovatoare și colaborare extinsă cu organizații de top.

Universidad Católica de Murcia, Spania, Universitatea City, Malaezia, Universitatea John Moores din Liverpool, Universitatea din Țara Galilor de Sud și Universitatea Plymouth Marjon din Regatul Unit, Universitatea Acacia și Universitatea Carolina din SUA sunt universitățile majore cu care au fost parteneriate Exeed College .

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi programe de master reputate și acreditate la nivel mondial în domenii de afaceri și management și calificări de formare a profesorilor pentru a oferi profesioniștilor care lucrează din secolul al XXI-lea cu cunoștințe extinse pentru a le satisface nevoile academice și abilitățile transferabile. O platformă solidă pentru profesioniștii care lucrează pentru a dobândi cunoștințe, a obține perspective profunde și a stăpâni aplicarea la locul de muncă a unor astfel de învățături; contribuim la construirea unor organizații mari, comunități durabile și, prin urmare, la o națiune progresistă care susține etica și integritatea.

Viziune

Exeed College își propune să fie printre cei mai importanți furnizori mondiali de învățământ superior recunoscut și acreditat, educație executivă și educație continuă pentru profesioniștii și practicienii care lucrează pentru a-i echipa, îmbogăți și împuternici să devină experți și lideri în domeniile lor de practică.

Locații

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Arabia Saudită

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Întrebări