Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introducere

Despre Exeed College

Exeed College , proiectat în 2016, este o întreprindere prestigioasă a Westford Education Group, care oferă programe academice online/part-time de top. Un furnizor de clasă mondială de management al educației cu sediul în Emiratele Arabe Unite, Exeed College facilitează programe de doctorat în administrarea afacerilor și educație, programe de MBA specializate, programe de master în educație și diverse programe de calificare a profesorilor prin prezența sa extinsă în GCC, Africa, Asia, Sud. Țările din est și din Europa. Programele educaționale excepționale oferite de universitățile internaționale de top și organizațiile care acordă premii le permit cursanților să se reinventeze și să exceleze în domeniile lor de expertiză.

Pentru a oferi diplome de clasă mondială, Exeed College a lovit coarda potrivită cu universități globale de top, angajate să ofere experiență studenților excepționale, predare de înaltă calitate, cercetare inovatoare și colaborare extinsă cu organizații de top.

Universidad Católica de Murcia, Spania, Universitatea City, Malaezia, Woolf, Malta, Universitatea Plymouth Marjon din Marea Britanie și Universitatea Acacia din SUA sunt universitățile majore în parteneriat cu Exeed College .

Un puternic susținător al reducerii decalajului în furnizarea de educație de calitate pentru mase prin digitalizare, Exeed a valorificat puterea tehnologiei și a creat un ecosistem digital prin integrarea unei platforme de ultimă generație pentru mediul virtual de învățare (VLE), inclusiv un sistem robust de management al învățării (LMS) capabil să ofere predare sincronă și asincronă. Folosirea celor mai moderne instrumente pedagogice, cursuri complet stivuite și bibliotecă online asigură livrarea fără probleme a diplomelor academice și a programelor profesionale de clasă mondială pentru cursanții cu discernământ de pe tot globul.

Un facilitator al educației executive de clasă mondială, al formării profesorilor și al calificărilor, Exeed College a remarcat facultatea internațională educată în universități renumite, cu decenii de experiență în industrie și mediul academic.

Exeed College susține incluziunea, egalitatea și diversitatea și se mândrește cu demografia sa bogată și variată de studenți din peste 50 de naționalități și peste 10 sectoare industriale.

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi programe de master reputate și acreditate la nivel mondial în domenii de afaceri și management și calificări de formare a profesorilor pentru a oferi profesioniștilor care lucrează din secolul al XXI-lea cu cunoștințe extinse pentru a le satisface nevoile academice și abilitățile transferabile. O platformă solidă pentru profesioniștii care lucrează pentru a dobândi cunoștințe, a obține perspective profunde și a stăpâni aplicarea la locul de muncă a unor astfel de învățături; contribuim la construirea unor organizații mari, comunități durabile și, prin urmare, la o națiune progresistă care susține etica și integritatea.

Viziune

Exeed College propune să fie printre cei mai importanți furnizori mondiali de învățământ superior recunoscut și acreditat, educație executivă și educație continuă pentru profesioniștii și practicienii care lucrează, pentru a-i echipa, îmbogăți și împuternici să devină experți și lideri în domeniile lor de practică.

Locații

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Arabia Saudită

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Întrebări