Keystone logo
Exeed College MBA în afaceri și relații internaționale - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în afaceri și relații internaționale - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Antreprenoriatul internațional este un subdomeniu stabilit al domeniului antreprenorial. Există o recunoaștere tot mai mare a importanței factorilor contextuali pentru aceeași. Acest modul subliniază importanța tot mai mare a antreprenoriatului internațional. În mod specific, examinează aspectele internaționale ale activității antreprenoriale și modul în care firmele sunt încorporate într-un context socio-economic și politic global care se schimbă rapid și din ce în ce mai competitiv. Firmele de capital de risc, fondurile corporative de risc și business angels și-au sporit finanțarea în start-up-urile antreprenoriale în afara țărilor lor de origine, în timp ce multe firme antreprenoriale sunt acum „născute la nivel global” pentru a exploata oportunitățile internaționale.

Afacerile transfrontaliere au atât oportunități, cât și obstacole. Companiile caută oportunități de extindere în întreaga lume pentru a-și comercializa bunurile și serviciile și pentru a menține creșterea. Cu toate acestea, din cauza caracteristicilor distinctive ale piețelor externe și a mediului complicat din comerțul internațional, acest lucru este mult mai dificil decât gestionarea bunurilor și serviciilor pe plan intern. Acest modul oferă o înțelegere critică a mai multor cadre pentru internaționalizarea corporativă și analiza cadrelor de luare a deciziilor de către firme într-un cadru internațional. În plus, modulul urmărește să sporească cunoștințele despre teoriile și practicile de afaceri internaționale. Deși conținutul acestui curs are rădăcini în economie, strategie de management, finanțe internaționale, marketing, managementul resurselor umane și alte perspective vor fi amestecate cu (și provocate de) aceste concepte

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, este una dintre universitățile cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie.

Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia.

Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi.

UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări