Keystone logo
Exeed College MBA în Agile Supply Chain Management
Exeed College

MBA în Agile Supply Chain Management

12 Months

Engleză

La zi

AED 32.000 *

Învățământ la Distanță

* plan de tranșă flexibil

Introducere

Gestionarea lanțului de aprovizionare Agile este o gamă largă de activități necesare pentru planificarea, controlul și executarea fluxului unui produs, de la achiziționarea de materii prime și producție, până la distribuirea la clientul final, în modul cel mai eficient și eficient din punct de vedere al costurilor. Cu o atenție specială pe Lanțul internațional de aprovizionare, șoferii de lanțuri de aprovizionare, modelele de transport pe mare și logistica internațională, această specializare este special concepută pentru profesioniștii care doresc să obțină o perspectivă cuprinzătoare a industriei lanțului de aprovizionare și să fie la curent cu ultimele tendințe din domeniu. . Specializarea acoperă, de asemenea, proiectarea și implementarea lanțului de aprovizionare.

MBA (Master of Business Administration) de un an în Managementul aprovizionării, transportul și logistica este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii din lanțul de aprovizionare care așteaptă cu nerăbdare o carieră excelentă în industria de transport maritim, logistic, lanț de aprovizionare și aprovizionare. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară extinsă în managementul lanțului de aprovizionare agil de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în managementul lanțului de aprovizionare agil de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Managementul lanțului de aprovizionare vor întreprinde modulele de bază privind resursele umane internaționale, managementul schimbărilor strategice, managementul strategic și managementul conducerii și operațiunilor și module specializate în lanțul de aprovizionare strategică și managementul logisticii și proiectarea și implementarea sistemelor agile ale lanțului de aprovizionare în prima parte, în timp ce în a doua parte, studenții completează modulul privind mediul socio-economic - juridic și lucrările de teză.

UCAM - Programul de certificare dublă CIQ

Programul MBA de certificare dublă la ESBF va fi facilitat de către profesori de renume cu decenii de experiență în domeniu. În timpul programului, studenții vor fi expuși la studii de caz specifice industriei, simulări de afaceri și extempore. Toți studenții care se înscriu la programul MBA vor avea acces la biblioteca Exeed School of Business and Finance, acces la Ebrary cu mii de reviste și cărți, vizite regulate ale liderilor din industrie și târguri de carieră

În timpul programului, studentul se poate alătura unui club sportiv, unui club antreprenorial și unui club de dezvoltare profesională. Ca parte a programului, studenții vor vizita centre de inovare, organizații mari, acceleratori și startup-uri promițătoare din regiunea EAU. Studentul are, de asemenea, opțiunea de a participa la un târg de carieră în companie cu participarea celor mai bune companii din Emiratele Arabe Unite. După finalizarea programului, studentul are opțiunea de a participa la convocarea universității în campusul UCAM, Murcia, Spania.

Despre UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Universitatea Catolică din Murcia

UCAM este o universitate cu excelență cu sediul în Murcia, Spania. Început în anul 1995, UCAM are o bază activă de studenți de 21.000 de cursanți și are un personal academic de peste 1000. Programul de MBA de la UCAM, Murcia, Spania este acreditat de ANECA, iar universitatea este membru al ENQA, Universia și EUA. UCAM are o rețea de parteneriat strategic de peste 300 de universități, inclusiv Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Națională. UCAM are un parteneriat strategic corporativ cu lideri din industrie, inclusiv Coca Cola, Microsoft, Soft și SAP. Considerată universitatea sportivă, UCAM are mai mult de 20 de olimpiade ca absolvenți.

Despre CIQ

Cambridge International Qualifications este un organism internațional de atribuire cu sediul în Regatul Unit. CIQ premiază profesioniști din întreaga lume în domeniul managementului și tehnologiei și are un parteneriat de progres cu universități proeminente din întreaga lume. CIQ este membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior, iar programele CIQ sunt susținute de TQUK și NCFE. CIQ este, de asemenea, un partener de învățare corporativă a peste 100 de organizații din întreaga lume.

Schița programului - Partea A

Partea A este formată din șase module din care patru module sunt core, iar două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți elevii care completează partea A vor atinge 40 ECTS, echivalentul a 120 de credite din Marea Britanie.

  • Managementul internațional al resurselor umane
  • Gestionarea strategică a schimbărilor
  • Management Strategic și Leadership
  • De gestionare a operațiunilor
  • Lanț de aprovizionare strategică, transport maritim și logistică
  • Planificarea, proiectarea și implementarea lanțului de aprovizionare internațională

Schița programului - Partea B

Partea B constă dintr-un modul obligatoriu și o lucrare de teză. Partea B va dura o perioadă de șase luni și toți cursanții vor finaliza partea A, iar partea B va primi o diplomă în MBA în managementul sănătății de la UCAM Spania și va obține 60 ECTS (European Credit Transfer System), care este echivalent cu 180 Credite din Marea Britanie.

  • Mediul socio-economic - juridic
  • Teza de doctorat

Livrare - Online

Programul va fi livrat prin sistemul de învățare online de ultimă generație și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi livrate de către facultatea internațională și studentul poate participa la prelegeri live de la facultățile internaționale superioare prin conectarea la sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar studenții pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiunea de clarificare a îndoielilor și activitatea online la clasă. Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Atribuire și evaluare

UCAM - ESBF urmează abordarea bazată pe evaluarea bazată pe atribuire, iar elevul trebuie să trimită o sarcină după fiecare modul.

Admisie

UCAM - ESBF urmează admisie modulară / rotativă, iar cursanții pot accepta admiterea la începutul fiecărui modul. Pentru sprijinul de admitere trimiteți-vă întrebările la adresa [email protected]

Admitere

Despre Școală

Întrebări