Keystone logo
Exeed College MBA in General Management - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in General Management - UCAM, Spain

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Directorii de succes iau decizii profitabile bazate pe expertiză, perspective și fapte, mai degrabă decât pe intuiție. Alăturați-vă unui program de MBA care vă învață cum să stăpâniți arta managementului printr-un studiu strâns legat de lumea afacerilor care implică planuri de studii care răspund exigențelor pieței, stagii obligatorii în instituții publice și private, precum și programe de cercetare în colaborare cu mari regionale, naționale și companii multinationale. Ca manager de afaceri, unul este responsabil pentru buget, personal, managementul schimbării și administrarea unității strategice de afaceri. Cu accent pe diferite aspecte ale managementului, studenții vor lua subiectele despre finanțe, marketing și operațiuni.

MBA online de un an (Master of Business Administration) în management general este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii în afaceri care așteaptă cu nerăbdare roluri manageriale sau de administrație senior. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în Administrarea Afacerilor de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un Master în Administrarea Afacerilor de la Universidad Católica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Management general vor urma modulele de bază despre Oameni și Organizație în context, Contabilitate de management și finanțe, Managementul schimbării strategice, Management strategic și Leadership, Practici de marketing în context global și Managementul operațiunilor în prima parte, în timp ce în a doua. partea studenții vor susține modulul de Mediu socio-economic-juridic și o lucrare de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări