Keystone logo
Exeed College MBA în Global Banking și Finanțe - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în Global Banking și Finanțe - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Băncile și instrumentele financiare au o putere imensă de a afecta organizațiile, economia și viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți. Băncile și instrumentele financiare joacă un rol vital în menținerea stabilității. Nucleul programului se concentrează pe managementul produselor bancare cu amănuntul, cerințele de reglementare și legale, practicile bancare și dezvoltarea serviciilor pentru clienți, managementul riscurilor, mediul bancar angro, managementul și dezvoltarea produselor, gestionarea capitalului propriu, tendințele pe piețele financiare globale, rolul Băncii Mondiale și al FMI și Principiile de luare a deciziilor financiare.

MBA online de un an în Global Banking and Finance este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul bancar și financiar. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în sectorul bancar și financiar global de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în Global Banking și Finanțe de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Global Banking și Finanțe vor urma modulele de bază despre Resurse Umane Internaționale, Managementul Schimbării Strategice, Management Strategic și Leadership și Managementul Operațiunilor și module specializate în Retail Banking, Commercial Banking și Wholesale Banking și Instrumente Financiare, Instituții și Piețe în prima parte, în timp ce în a doua parte studenții vor susține modulul de mediu socio-economic-juridic și o lucrare de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări