Keystone logo
Exeed College MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Profesionist în sănătate și siguranță este responsabil pentru coordonarea, sprijinirea și consilierea organizației cu privire la toate aspectele de sănătate și siguranță. Un manager de sănătate și siguranță trebuie să stabilească, să gestioneze și să monitorizeze standardele, procesele, comunicațiile, instruirea și sistemele și să asigure toate responsabilitățile în materie de sănătate și siguranță. Profesionist în sănătate și siguranță este, de asemenea, responsabil pentru a se asigura că toate politicile, procedurile, regulile și reglementările de sănătate și siguranță sunt respectate și sunt revizuite, actualizate și comunicate în mod regulat.

MBA online de un an în conducerea sănătății și siguranței este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii în sănătate și siguranță care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul sănătății și siguranței. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în leadership în sănătate și siguranță de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în leadership în sănătate și siguranță de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Managementul Sănătății și Securității Leadership vor urma modulele de bază despre Managementul Resurselor Umane Internaționale, Managementul Schimbării Strategice, Managementul Strategic și Leadership, Esențiale pentru Leadership în Sănătate și Securitate, Managementul Riscului Întreprindere și Managementul Operațiunilor în prima parte partea a doua studenții vor susține modulul de mediu socio-economic-juridic și lucrări de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări