Keystone logo
Exeed College MBA în Inteligență Artificială și Blockchain - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în Inteligență Artificială și Blockchain - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Inteligența artificială și Blockchain sunt catalizatori enormi ai schimbării care vor revoluționa toate aspectele vieții, inclusiv modurile de viață, modelele corporative și de guvernanță. Este un agent de schimbare pentru societate și instituțiile globale. Acest modul este livrat explicând metodologia, lucrul, etica, aplicațiile și problemele cu acesta. Cursantul va pleca cu motivație pentru a fi un modelator în acest domeniu.

MBA online de un an în Inteligență Artificială și Blockchain este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii în afaceri care așteaptă cu nerăbdare un rol managerial sau administrativ superior. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în Administrarea Afacerilor de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un Master în Administrarea Afacerilor de la Universidad Católica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Inteligență Artificială și Blockchain vor urma modulele de bază despre Managementul Resurselor Umane Internaționale, Managementul Schimbării Strategice, Managementul Strategic și Leadership, Managementul Operațiunilor, Elementele esențiale ale Blockchain și Introducere în Principiile și Tehnicile Inteligenței Artificiale în prima parte, în timp ce în a doua. parte studenții vor susține modulul de mediu socio-economic-juridic și o lucrare de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări