Keystone logo
Exeed College MBA în management de marketing
Exeed College

MBA în management de marketing

12 Months

Engleză

La zi

AED 32.000 *

Învățământ la Distanță

* plan flexibil de rate

Introducere

Pe piața actuală, departamentul de marketing joacă un rol major în gestionarea produselor și mărcilor și a ajunge la clienți, pe lângă faptul că ajută echipa de cercetare sau echipa de produs în proiectarea produselor futuriste. Managementul de marketing este procesul de elaborare a strategiilor și de planificare pentru produse sau servicii, publicitate, promoții, vânzări pentru a ajunge la segmentul de clienți dorit. Un manager de marketing este responsabil de auditul mărcii, strategia de marketing, implementarea și planificarea, managementul proiectelor de marketing, marketingul internațional și managementul relațiilor cu clienții. Specializarea Management de marketing (MM) acoperă modulele despre Marketing internațional, Segmentarea clienților, Managementul relațiilor cu clienții, Managementul mărcii, Lansarea produsului, Dezvoltarea planului de marketing, Comunicarea de marketing, Lansarea produsului și Management, Strategii de intrare pe piață și Distribuție. Programul va acoperi, de asemenea, modulele privind strategiile produselor și prețurile.

MBA (Master of Business Administration) de un an în managementul marketingului este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii în marketing care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul marketingului. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară extinsă în management de marketing de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie, și un MBA în management de marketing la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Livrare – Online

Programul va fi livrat prin intermediul unui sistem de învățare online de ultimă generație și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi susținute de facultăți internaționali, iar studenții pot participa la cursurile live de la facultăți internaționale de nivel superior conectându-se la sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar studenții pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiuni de clarificare a îndoielilor și activități online la clasă. Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Admitere

Despre Școală

Întrebări