Keystone logo
Exeed College MBA în Managementul Resurselor Umane - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în Managementul Resurselor Umane - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Pentru a atinge obiectivele strategice, companiile trebuie să recruteze, să rețină și să dezvolte angajații potriviți. În acest sens, modulul se concentrează pe dezvoltarea strategică a resurselor umane ca un factor important al implementării cu succes a strategiei. Modulul oferă o imagine de ansamblu asupra obiectivelor, fazelor și măsurilor de dezvoltare a personalului și a conducerii și introduce studenții în diferite metode de formare.

Acest modul oferă cursanților o înțelegere detaliată a diferitelor implicații ale psihologiei ocupaționale. Modulul ghidează cursanții prin principiile și teoriile psihologice și aplicațiile acestora în mediul de lucru global modern. Modulul ajută, de asemenea, cursanții să obțină o înțelegere solidă a evaluărilor psiometrice și a abilităților de cercetare necesare managerilor.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, este una dintre universitățile cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie.

Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia.

Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi.

UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări