Keystone logo
Exeed College MBA în Managementul Sănătății Globale
Exeed College

MBA în Managementul Sănătății Globale

12 Months

Engleză

La zi

AED 32.000 *

Învățământ la Distanță

* plan flexibil de rate

Introducere

Managerii de asistență medicală sunt profesioniștii care sunt implicați în luarea deciziilor de zi cu zi, precum și în luarea deciziilor pe termen lung a spitalelor, clinicilor sau unităților de sănătate. Managerii din domeniul sănătății sunt responsabili pentru proiectarea politicilor, gestionarea resurselor umane, îmbunătățirea unității de afaceri și gestionarea operațiunilor, inclusiv achiziționarea și furnizarea de echipamente spitalicești, pe lângă îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților.

MBA (Master of Business Administration) de un an în Managementul Sănătății este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în industria sănătății. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară extinsă în managementul global al sănătății de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie, și un MBA în managementul global al sănătății de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Livrare – Online

Programul va fi livrat prin intermediul unui sistem de învățare online de ultimă generație și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi susținute de facultăți internaționali, iar studenții pot participa la cursurile live de la facultăți internaționale de nivel superior conectându-se la sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar studenții pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiuni de clarificare a îndoielilor și activități online la clasă. Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Admitere

Despre Școală

Întrebări