Keystone logo
Exeed College MBA în operațiuni și management de proiect
Exeed College

MBA în operațiuni și management de proiect

12 Months

Engleză

La zi

AED 32.000 *

Învățământ la Distanță

* plan flexibil de rate

Introducere

Un manager de operațiuni și proiect este responsabil pentru succesul și eșecul proiectului. Responsabilitățile unui manager de proiect includ planificarea, executarea și închiderea proiectelor, pe lângă gestionarea operațiunilor generale. Un proiect este un efort unic, tranzitoriu, întreprins pentru a atinge obiectivele planificate, care ar putea fi definite în termeni de rezultate, rezultate sau beneficii. Managementul operațiunilor și proiectelor (OPM) este o ramură a managementului care acoperă aplicarea proceselor, metodelor, abilităților și experienței pentru a obține succesul proiectului. Proiectat conform PMBOK (Project Management Body of Knowledge) ediția a 6-a, accentul principal al acestui program este pe cinci grupuri de proces și anume, inițierea, planificarea, executarea, monitorizarea și controlul și închiderea. Conceput pentru managerii de operațiuni, precum și pentru managerii de proiect, programul are module privind managementul strategic al proiectelor, implementarea, lanțurile strategice de aprovizionare, relația dintre lanțurile de aprovizionare și obiectivele de afaceri ale organizației și managementul operațiunilor de afaceri.

MBA (Master of Business Administration) de un an în operațiuni și management de proiect este un program cuprinzător conceput pentru managerii de afaceri care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul operațiunilor sau al managementului de proiect. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară extinsă în operațiuni și management de proiect de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie, și un MBA în operațiuni și management de proiect de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Livrare – Online

Programul va fi livrat prin intermediul unui sistem de învățare online de ultimă generație și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi susținute de facultăți internaționali, iar studenții pot participa la cursurile live de la facultăți internaționale de nivel superior conectându-se la sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar studenții pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiuni de clarificare a îndoielilor și activități online la clasă. Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână, câte trei ore.

Admitere

Despre Școală

Întrebări