Keystone logo
Exeed College MBA în operațiuni și management de proiect - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în operațiuni și management de proiect - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Un manager de operațiuni și proiect este responsabil pentru succesul și eșecul proiectului. Responsabilitățile unui manager de proiect includ planificarea, executarea și închiderea proiectelor, pe lângă gestionarea operațiunilor generale. Un proiect este un efort unic, tranzitoriu, întreprins pentru a atinge obiectivele planificate, care ar putea fi definite în termeni de rezultate, rezultate sau beneficii. Managementul operațiunilor și proiectelor (OPM) este o ramură a managementului care acoperă aplicarea proceselor, metodelor, abilităților și experienței pentru a obține succesul proiectului. Proiectat conform ediției a 6-a a Corpului de cunoștințe de management al proiectelor (PMBOK), accentul principal al acestui program este pe cinci grupuri de procese, adică inițierea, planificarea, executarea, monitorizarea, controlul și închiderea. Conceput pentru managerii de operațiuni, precum și pentru managerii de proiect, programul are module privind managementul strategic al proiectelor, implementarea, lanțurile strategice de aprovizionare, relația dintre lanțurile de aprovizionare și obiectivele de afaceri ale organizației și managementul operațiunilor de afaceri.

MBA online de un an în operațiuni și management de proiect este un program cuprinzător conceput pentru managerii de afaceri care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul operațiunilor sau al managementului de proiect. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în operațiuni și management de proiect de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în operațiuni și management de proiect de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în operațiuni și management de proiect vor urma modulele de bază privind resursele umane internaționale, managementul schimbărilor strategice, managementul strategic și conducerea și managementul operațiunilor și modulele specializate în lanțul de aprovizionare, managementul transportului și logistica, managementul operațiunilor și managementul strategic al proiectelor și Implementare în prima parte, în timp ce în partea a doua studenții vor susține modulul de Mediu Socio-Economic-Juridic și o lucrare de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări