Keystone logo
Exeed College MBA în Relații Publice și Publicitate - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în Relații Publice și Publicitate - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

O demonstrație cuprinzătoare a principiilor și practicilor de bază ale reclamei și relațiilor publice, care pune accent pe procesele de decizie ale strategiei creative/media și influențele istorice, sociale și economice. Acest modul este conceput pentru a oferi o privire de ansamblu și înțelegere a principalelor concepte implicate în relațiile publice/publicitate și va pregăti cursanții pentru munca viitoare în planificarea campaniei și managementul reputației mărcii. Acest curs va oferi o bază solidă pentru oamenii care lucrează în zonă.

MBA online de un an în relații publice și publicitate este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii în afaceri care așteaptă cu nerăbdare un rol managerial sau administrativ superior. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în Administrarea Afacerilor de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un Master în Administrarea Afacerilor de la Universidad Católica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în Relații Publice și Publicitate vor urma modulele de bază despre Managementul Resurselor Umane Internaționale, Managementul Schimbării Strategice, Managementul Strategic și Leadership, Managementul Operațiunilor, Principiile Publicității și Managementul Relațiilor Publice și Relații Publice în Comunicarea Integrată de Marketing în Prima Parte în timp ce în partea a doua studenții vor susține modulul de Mediu Socio – Economic – Legal și o lucrare de teză.

Despre UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, fondată în 1996, este una dintre universitățile complet acreditate cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are un parteneriat strategic cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică. UCAM este, de asemenea, membru al Erasmus Mundus și Universia. Programul UCAM E-MBA este clasat printre primele 10 din regiune, iar universitatea are în prezent peste 21000 de cursanți activi. UCAM acreditează și acordă programul de MBA în management general, MBA în Business Analytics, MBA în operațiuni și management de proiect, MBA în conducere în sănătate și siguranță, MBA în Global Banking și finanțe, MBA în management agil al lanțului de aprovizionare, MBA în management global al sănătății, MBA în Energie și Sustenabilitate, MBA în Contabilitate și Finanțe și MBA în Management de Marketing.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări